Numerele de ingeri care apar peste tot in viata ta si ce incearca universul sa-ti transmita prin intermediul lor

1

Un numar de inger este o secventa sau un model repetitiv sau previzibil de numere, cum ar fi 1111, 777, 5656 sau 321. Numerele pot aparea in locuri banale, cum ar fi etichetele de pret, numerele de telefon, ceasurile sau placutele de inmatriculare. Dar in numerologie, aceste numere de inger sunt vazute ca fiind semne din partea universului.

Numerologia reprezinta o corelatie mistica intre evenimentele din viata noastra si puterea divina a numerelor. Numerele de ingeri sunt considerate unele dintre cele mai puternice.

Unii practicanti spirituali considera ca „nu exista coincidente”, in ceea ce priveste modul in care functioneaza numerele de ingeri si mesajele lor. In articolul sau „Nothing is Coincidental – Everything is Meaningful”, Deepak Chopra explica faptul ca acest concept se numeste sincronicitate.

Sincronicitatea implica faptul ca o inteligenta superioara poate organiza evenimentele astfel incat sensul sa apara in mod neasteptat. Daca te gandesti la un cuvant si in minutul urmator cineva de la televizor rosteste acel cuvant, nu tu ai creat aceasta coincidenta. Ci ceva a facut-o”.

Numerologie: Cifra ta norocoasa in anul 2023, in functie de zodie

Sincronicitatea este o fateta a numerologiei, in care diferite secvente de numere au semnificatii diferite si sunt vazute ca mesaje din domeniul metafizic. De exemplu, unele numere ar putea indica o schimbare importanta care se apropie, sfarsitul unui capitol din viata ta sau o munca grea pe cale sa dea roade.

Numerele de ingeri transmit un mesaj

Este important sa retinem ca aceste numere sunt subiective si nu reprezinta un adevar general. Putem primi, prin intermediul lor, un mesaj de care avem nevoie intr-un moment specific al vietii noastre.

In ultimii ani, termenul „numere de ingeri” este folosit a desemna orice combinatie de numere care atrage atentia si care te face sa te opresti si sa fii atenta.

Practic, ori de cate ori vezi numere sau secvente care se repeta, exista un mesaj pe care s-ar putea sa-ti doresti sa-l primesti.

S-ar putea sa observi un numar de inger o singura data, sau acelasi numar te-ar putea urmari ani de zile. Oricare ar fi numarul si oriunde si oricand apare, modul in care il interpretezi este partea importanta.

Care este semnificatia zilei tale de nastere, potrivit numerologiei

Semnificatii pentru cele mai des intalnite numere de ingeri

Nu trebuie sa fii un medium sau un practicant de metafizica pentru a simti o conexiune cu numerele ingerilor. De fapt, numerele se refera la a te conecta la intuitia ta, la a-ti lua un moment pentru a te concentra asupra mediului inconjurator si a mentalitatii tale si la a te centra.

111

Semnifica noi inceputuri si te incurajeaza sa ai incredere in propriile forte. Numarul 1, intr-o secventa tripla sau in orice model, este ca o lumina verde din partea universului. Stabileste o intentie, concentreaza-te asupra ta si intampina noile inceputuri in viata ta.

222

Numarul 2 reprezinta echilibrul, armonia si alinierea. Ar putea indica faptul ca esti exact acolo unde trebuie sa fii si ar trebui sa savurezi momentul. Asigura-te ca esti in pace cu tine, cat si cu relatiile tale.

333

In numerologie, trei reprezinta creativitatea, asa ca aceasta secventa poate fi un semn ca trebuie sa te apleci asupra expresiei tale de sine, sa imbratisezi energia de colaborare si sa fii deschisa la minte. Cu siguranta ai cateva talente si abilitati unice – unde ar putea sa-ti fie ele de folos?

444

Acest numar se ocupa cu stabilitatea si intelepciunea interioara, asadar, daca vezi des o secventa de patru, este un mesaj puternic de a avea incredere in tine. Este un semn ca ai muncit din greu in directia corecta, si ai reusit sa construiesti fundatii stabile pentru visurile tale. Esti pe drumul cel bun si urmeaza sa-ti atingi cele mai inalte obiective.

555

Aceasta secventa indica o posibila curba la orizont. Daca te-ai simtit blocata in ultima perioada, ar putea insemna ca in curand vei ocoli un punct de cotitura sau ti se va prezenta o noua oportunitate. Cinci iti aminteste sa accepti schimbarea cu o mentalitate pozitiva – aceasta schimbare ar putea fi exact de ce ai nevoie.

666

Numarul sase in numerologie indica sprijin emotional, empatie si bunatate. Aceasta secventa te incurajeaza sa te conectezi cu inima ta si sa te misti in aliniere cu placerea si multumirea. Ia-o ca pe un semn pentru a cauta confort, reformuleaza gandurile negative si trateaza-te cu bunatate.

777

Aceasta secventa de numere ar putea insemna ca este timpul sa renunti la temerile tale pentru viitor. Este vorba de a-ti asculta instinctele, de a avea incredere in univers si, poate, de a te conecta la spiritualitatea ta. Cifra sapte este norocoasa in numerologie, asa ca s-ar putea ca norocul sa se indrepte spre tine. Aceasta cifra vorbeste in special despre zona financiara.

Ce este numarul ingerilor 717 si ce inseamna atunci cand il vezi?

888

Numarul 888 al ingerilor reprezinta norocul, insemnand abundenta si adesea bogatie financiara. Optul in numerologie aminteste de simbolul infinitului, reprezentand fluxul nesfarsit al vietii si al abundentei, ceea ce face ca momentul sa fie perfect pentru a practica manifestarea atunci cand vezi opturi repetitive.

999

Noua si secventele de noua reprezinta sfarsituri. Este posibil ca un capitol din viata ta sa se incheie in curand – o relatie, un loc de munca sau o alta situatie. Sau ar putea insemna ca esti aproape de atingerea unui anumit obiectiv. Este timpul sa incepi sa privesti inainte si sa imbratisezi aceste sfarsituri, astfel incat sa poti treci la un nou inceput.

Foto: Freepik.com