Numerologia in relatii. Cum sa folosesti data nasterii tale pentru a afla cu cine esti compatibila

1
De Cristiana Astefanoaiei
28 nov. 2022

Numerologia in relatii te ajuta sa definesti cu cine esti compatibila, in functie data nasterii! Se calculeaza foarte simplu!

Numarul tau personal te poate ajuta sa iei anumite decizii in viata ta. De aceea, te poti ghida dupa el si atunci cand iti alegi partenerul de viata. Numerologia este o stiinta vasta, care te ajuta sa reduci anumite date la cifre simple, de la 1 la 9, care te ajuta sa afli caracteristici generale in ceea ce priveste diverse situatii sau evenimente din viata.

Calculand data la care te-ai nascut, obtii numarul tau personal. Asa, afli ce te caracterizeaza si la ce te poti astepta in viitor. E foarte simplu: doar aduni toate cifrele din data ta de nastere. Sa spunem ca este vorba despre 11 aprilie 1989. Vei calcula astfel: 1+1+4+1+9+8+9 = 33 = 3 + 3 = 6. In acest caz, numarul tau personal este 6.

In continuare, vom interpreta compatibilitatile in functie de numarul tau personal. Numerologia, in relatii, ne spune ce nevoie avem de la partener, dar si cu cine ne potrivim sau, din contra, nu suntem deloc compatibile.

Numerologia in relatii in functie de numarul personal

Numarul 1 

Primul este numarul controlului, al vointei, al dominatiei si al indemanarii. Se considera ca persoanele cu acest numar au o potrivire perfecta cu persoanele cu numerele 1, 3, 4, 5, 7 si 9. Sunt dusmani cu 2, 6 si 8.

Care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii

Numarul 2 

Persoanele care au acest numar sunt in general dominate de emotii, diplomatie, secretomanie si dualitate. Aceste persoane sunt, in general, compatibile cu cele care au numerele 2, 6 si 9. Daca numarul tau personal e 2, nu te vei potrivi cu numerele 1, 4, 5, 7 si 8.

Numarul 3 

Acest numar reprezinta dragostea, exprimarea, afectiunea, creatia si viata de familie. Daca e si cazul tau, atunci ai o compatibilitate perfecta cu persoanele care au numerele 1, 3, 5, 6, 7, 8 si 9. Nu ai nicio potrivire cu persoanele care au numerele 2 si 4.

Numarul 4 

Persoanele care au numarul 4 tind sa aiba o mare stabilitate, disciplina, echilibru si capacitate intelectuala. Devin cei mai buni prieteni cu persoanele care au numarul 1, 4, 5, 7, 8. Ar fi bine sa stai deoparte de persoanele cu numerele 2, 6 si 9.

 Numarul 5 

Acest numar reprezinta persoanele care au un mare interes pentru calatorii, libertate, schimbare si experiente noi. Compatibilitatea este crescuta cu cei care au numerele 1, 3, 4, 5, 7 si 8, in timp ce exista nepotrivire cu numerele 2, 6 si 9.

Care este semnificatia zilei tale de nastere, potrivit numerologiei

Compatibilitate in functie de numarul personal

Numarul 6 

Acest numar semnifica nevoia de recompense pentru munca grea, dedicare si frumusete. Persoanele cu acest numar sunt compatibile cu numerele 2, 3, 6 si 9. Nu functioneaza relatiile cu persoanele ce au numerele personale 1, 4, 5, 7 si 8.

Numarul 7 

Acest numar semnifica intelectualitatea, inventivitatea, responsabilitatea, filosofia si cultura. Persoanele care au acest numar se potrivesc perfect cu persoanele cu numerele 1, 3, 4, 5, 7, 8 si 9, si nu ar trebui sa se potriveasca cu persoanele cu numerele 2 si 6.

Numarul 8 

Persoanele cu acest numar sunt exemplul perfect de schimbare, transformare, rezistenta si echilibru. Numerele personale cu care vor fi compatibile: 3, 4, 5, 7, 8. Relatiile care nu vor merge sunt intre cei cu numarul 8 si cei cu numerele 1, 2, 6 si 9.

Horoscop sexual: 3 cupluri de zodii care aprind scantei in dormitor si 3 perechi care nu au nicio sclipire amoroasa

Numarul 9 

Acest numar reprezinta agresivitatea, entuziasmul si energia. Acest numar este potrivit cu 1, 2, 3, 4, 6, 7 si 9. Nu exista compatibilitate cu 5 si 8.

Foto: depositphotos.com