Suri, fiica lui Katie Holmes si Tom Cruise, aplica deja pentru facultate si vrea sa studieze moda. Tatal sau nu are niciun cuvant de spus

1
De Georgiana Dorobantu
22 mart. 2023

Fiica in varsta de 16 ani a lui Katie Holmes si Tom Cruise a inceput deja sa aplice la diferite facultati cu ajutorul mamei sale. Dar tatal sau celebru nu va avea niciun cuvant de spus in alegerea fiicei lui pentru ca actorul „nu are nicio relatie” cu copilul sau.

O sursa apropiata de Katie, in varsta de 44 de ani, a dezvaluit pentru Daily Mail ca Suri, care va implini 17 ani in aprilie, „a aplicat la unele facultati” si „inclina” spre a studia moda la Universitatea Fordham din New York.

„Suri aplica la multe facultati. Katie isi doreste ca ea sa ramana in New York ca sa fie aproape una de cealalta”, a declarat sursa. „Katie se mandreste foarte mult cu ea, dar este si extrem de protectoare”, a adaugat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

In timp ce Katie este foarte implicata si o ajuta pe fiica ei sa aleaga unde va studia, tatal acesteia, starul Tom Cruise, nu va avea niciun cuvant de spus in tot acest proces. El nu si-a mai vazut singurul copil biologic din anul 2013, la un an dupa ce el si Katie Holmes au divortat.

„Suri nu isi mai cunoaste tatal si nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu”

La momentul despartirii au aparut zvonuri ca actrita a decis sa puna capat mariajului pentru ca s-a temut ca fiica sa va creste sub influenta Scientologiei, cultul religios din care face parte Tom si caruia ii este extrem de dedicat.

Tom Cruise a refuzat sa participe la Premiile Oscar ca sa nu se intalneasca cu Nicole Kidman, fosta lui sotie

Decizia ei de a iesi din cult, dar si de a divorta, a provocat o ruptura majora intre ea si fostul sau sot. De-a lungul timpului, relatia dintre Tom si fiica lui s-a racit si cei doi au devenit tot mai distanti unul de celalalt.

„Suri nu isi mai cunoaste tatal si nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Nu merge sa ii vada filmele si el nu face parte din viata ei”, a mai dezvaluit sursa.

Desi nu va putea decide ce facultate alege fiica lui sa urmeze, actorul va plati costul studiilor, ca urmare a intelegerii de divort secrete pe care a facut-o cu fosta lui sotie, mai spune sursa.

Potrivit documentelor de divort, Tom a fost de acord sa-i plateasca lui Katie 400.000 de dolari pe luna pana cand Suri implineste 18 ani, a declarat sursa citata de Daily Mail.

Actorul din „Top Gun” a fost, de asemenea, de acord sa plateasca toate cheltuielile lui Suri, inclusiv „medicale, denatare, asigurari, educatie si alte costuri. Tom si-a respectat intotdeauna responsabilitatile in ceea ce priveste obligatiile financiare fata de Katie si Suri”, a adaugat persoana din anturajul actritei.

Scientologia i-a despartit pe Tom Cruise si Nicole Kidman, sustine un fost membru de rang inalt al cultului

Potrivit unei alte surse, Katie nu a lasat decizia lui Tom de a nu-si vedea fiica sa o afecteze pe Suri.

„Sa fie crescuta de o mama singura in New York a facut-o pe Suri persoana care este azi. Katie a pus-o intotdeauna pe Suri pe primul loc, iar Suri o iubeste pe mama sa mai mult decat orice pe lume. Este o fata desteapta si se transforma intr-o femeie matura inteligenta. Are un grup foarte strans de prieteni loiali si stie exact de unde provine”, a dezvaluit sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nikkioh_presents

Pe langa pasiunea pentru moda, Suri – a carei garderoba ar avea o valoare de cinci milioane de dolari – este pasionata si de muzica.

Anul trecut, in trailerul pentru filmul „Alone Together”, regizat de Katie, Suri canta melodia „Blue Moon”.

Actrita si regizoarea a vorbit despre decizia de a include doua cantece interpretate de fiica sa in film. „Vreau intotdeauna cel mai inalt nivel de talent. Asa ca am rugat-o pe ea. Este foarte, foarte talentata. A zis ca o va face si le-a inregistrat, iar eu am lasat-o sa-si faca treaba”, a declarat Holmes.

Dar marea iubire a lui Suri pare sa fie moda, pentru care are o pasiune inca din copilarie. Cand Suri avea doar patru ani, Katie a dezvaluit pentru Elle ca fiica ei facea comentarii cu privire la tinutele sale.

„Astazi port pantaloni maro si ea a spus ‘Nu imi plac pantalonii tai’. Iar apoi spune ‘Trebuie sa porti pantofii astia’ sau ‘Asta e foarte frumoasa, mama. Poart-o.’ Are un simt estetic grozav”, a declarat Katie la acea vreme.

Intr-un interviu din 2020 pentru InStyle, actrita a spus ca fiica sa are o personalitate foarte puternica.

Tom Cruise nu a vazut-o pe Suri de peste zece ani, dar are o relatie apropiata cu cei doi copii pe care i-a adoptat in timpul casniciei cu Nicole Kidman – Isabella, de 30 de ani, si Connor, de 28 de ani.

In anul 2019, autoarea Samantha Domingo a declarat pentru Us Weekly ca lui Tom nu ii este permis de cultul scientologic sa faca parte din viata fiicei lui pentru ca aceasta nu este membra a cultului.

„Katie Holmes este o mama care te inspira”: Ce au invatat colegii de platou de la ea

Insa actorul a negat ca religia lui ar fi motivul pentru care relatia dintre el si fiica sa este una distanta.

In anul 2013 el a dat in judecata publicatia In Touch, care a scris la acea vreme ca „si-a abandonat” fiica. In timpul procesului, actorul a spus ca nu a putut sa o vada pe Suri din cauza programului sau incarcat.

El a declarat in sala de judecata ca nu a vazut-o pe Suri timp de 100 de zile pentru ca a lucrat in Londra, la filmul „All You Need is Kill”.

Foto: depositphotos.com