„Katie Holmes este o mama care te inspira”: Ce au invatat colegii de platou de la ea

1
De Maria Constantin
6 aug. 2020

Actorul Jerry O’Connell a dezvaluit ca a avut multe de invatat de la colega lui, Katie Holmes, cu care a lucrat la „The Secret: Dare to Dream”.

Jerry nu a vorbit numai despre actorie cu Katie Holmes in perioada in care au filmat impreuna. „Katie Holmes este cea mai adorabila persoana”, a spus actorul in varsta de 46 de ani. Cei doi au lucrat in adaptarea pentru ecran a cartii „The Secret”, publicata in 2006 de Rhonda Byrne, productie regizata de Andy Tennet.

„Am prins doar cateva sfaturi cand am lucrat cu Katie Holmes – evident, e o mare actrita, evident e frumoasa. Dar e si o mama minunata. De fapt, este un parinte care te inspira”, a spus O’Connell.

Copilul, prioritatea numarul 1 pentru Katie Holmes

Actrita in varsta de 41 de ani are o fiica, Suri (14 ani), cu fostul ei sot, Tom Cruise. Cei doi au fost casatoriti din 2006 pana in 2012. Desi este foarte ocupata, Katie a facut din fiica sa prioritatea numarul 1, scrie Us Weekly.

„M-a inspirat mult sa o vad pe Katie cum isi facea timp pentru fiica ei cand eram la lucru. M-a facut sa-mi dau seama ca eu nu stau destul cu copiii mei cand muncesc, intelegeti? Katie este o persoana minunata, o mama minunata, mi-a placut mult sa lucrez cu ea. Ne-am distrat bine”, a mai spus Jerry O’Connell.

La inceputul anului, vedeta din „Batman Begins” a vorbit despre experienta „intensa” de a fi o mama singura cu o adolescenta de crescut dupa divortul de Tom Cruise (58 de ani). „Era multa atentie asupra mea si pe deasupra aveam un copil”, a spus Katie Holmes in martie pentru InStyle.

Katie Holmes a postat imagini needitate cu vergeturile capatate dupa sarcina

„Vreau sa fie ea insasi 100% si puternica, increzatoare si capabila. Si sa stie asta. A fost foarte puternica – mereu a avut o personalitate puternica… Este foarte concentrata si munceste mult”, a mai spus actrita despre fiica sa.

Carantina, testul suprem pentru un mariaj

La randul sau, O’Connell are doua gemene de 11 ani, Charlie si Dolly, cu sotia lui, Rebecca Romijn, cu care s-a casatorit in 2007. Dupa 13 ani de casnicie, cei doi au trecut printr-un test serios cand au stat impreuna in carantina impusa de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

„Trebuie sa spun – o sa am probleme din cauza asta – cand a inceput carantina… ma gandeam nu doar daca familia mea va trece cu bine prin asta, dar si casnicia mea. Si indraznesc sa spun ca a fost un pic amuzant. S-ar putea sa reusim”, a dezvaluit actorul din „Kangaroo Jack”.

Foto: Instagram/Katie Holmes