De ce Tom Cruise „a ales sa nu-si mai vada fiica” timp de 10 ani

1
De Teodora Tirca
22 iun. 2022

Tom Cruise a redevenit recent unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood odata cu lansarea „Top Gun: Maverick” si, desi pare sa fie peste tot in mass-media zilele acestea, viata lui personala este inca in mare parte un mister.

Relatia lui Cruise cu fiica sa, Suri Cruise, este un subiect care i-a dezamagit pe fanii actorului, scrie YourTango.com.

In anii 2000, Cruise si Katie Holmes au fost atacati constant in tabloide legat de fiica lor. Iar dupa divortul lor din 2012, aparitiile publice ale lui Cruise cu fiica lui, Suri, au fost extrem de rare.

Tom Cruise mentine relatia cu Suri?

Actorul nu a mai fost vazut public cu Suri din 2012 si se pare ca este instrainat de fiica sa, care acum are 16 ani.

Nu a primit custodia

Actorul din „Mission Impossible” si vedeta din „Dawson’s Creek” au solutionat procedura la doar 11 zile dupa ce Holmes a depus cererea de divort. Holmes este cea care a primit custodia fiicei lor, in timp ce Cruise a primit dreptul de a o vizita 10 zile pe luna, dar sursele sustin ca el opteaza sa nu o vada deloc.

„El a ales sa nu mentina relatia cu fiica lui, pentru ca ea nu vrea sa aiba de-a face cu religia lui, scientologia”, a sustinut o sursa in 2018.

Cruise plateste peste 33.000 de dolari pe luna ca pensie alimentara pentru Suri.

„Inca o iubeste”, a sustinut o sursa in 2019.

„Tom nu a intentionat niciodata sa fie instrainat de fiica lui cand a decis sa aiba o familie cu Katie si asteapta cu nerabdare sa repare aceasta relatie intr-o zi.”

Tom Cruise a recunoscut ca Holmes a divortat de el pentru a o proteja pe Suri de Scientologie.
Cruise este membru al controversatei Biserici Scientologice, un grup religios adesea acuzat ca este atat un cult periculos, cat si o afacere manipulativa cu profit.

Holmes a studiat si ea Scientologia in timpul casatoriei lor, dar se pare ca l-a parasit pe Cruise pentru a evita sa se inradacineze si mai mult in grup.

Tom Cruise pare sa aiba o relatie mai buna cu copiii pe care ii imparte cu Nicole Kidman.

Cruise mai are doi copii adulti, Connor si Isabella, cu fosta sotie Nicole Kidman si, din toate punctele de vedere, pare mult mai apropiat de ei.

Ambii copii, care au fost adoptati de fostul cuplu, au promovat recent noul film al tatalui lor, „Top Gun: Maverick” pe platformele lor de socializare.

Connor si Isabella sunt membri activi ai Bisericii Scientologice.

„Sunt adulti”, a spus Kidman despre credinta lor in 2018. „Sunt capabili sa ia propriile decizii. Au ales sa fie scientologi si, ca mama, este datoria mea sa-i iubesc.”

Foto: depositphotos.com