Katie Holmes a postat imagini needitate cu vergeturile capatate dupa sarcina

1
De Maria Constantin
29 nov. 2019

Katie Holmes merita toata admiratia noastra: ea a publicat imagini neretusate din timpul sarcinii, demonstrand ca isi accepta corpul natural si ca nu are nimic de ascuns.

2019 a fost un an plin pentru Katie Holmes: vedeta din „Dawson’s Creek” a demonstrat ca se numara printre cele mai stilate femei de la Hollywood dupa succesul aparitiei sale pe strada, la New York, intr-un sutien din casmir, peste care purta doar un cardigan.

Acum Katie Holmes ne ofera un motiv in plus pentru a o admira: vedeta a postat pe Instagram cateva imagini needitate din perioada in care era gravida, expunandu-si urmele lasate de sarcina pe abdomen, relateaza Marie Claire.

Fotografiile au atras aprecierile admiratorilor, care au felicitat-o pentru ca isi accepta corpul asa cum este. „Imi place cat de frumos si de natural te simti in corpul tau. Nu te feresti sa-ti arati corpul exact asa cum este”, a scris cineva.

„Imi place ca arati semnele de razboinica insarcinata. Bravo, fata!”, a scris o utilizatoare a retelei de socializare. „Perfect naturala”, a comentat altcineva.

 

View this post on Instagram

 

#bts @vogueaustralia 💕💕💕 it is wonderful to be working today with such amazing women!

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Actrita a divortat de Tom Cruise in 2012. Au fost casatoriti sase ani, iar Katie a primit custodia fiicei lor, Suri, care are acum 13 ani.

Katie Holmes inventeaza un trend din greseala: Sutienul din casmir a facut-o influencer fara sa vrea

Vedeta s-a despartit in luna mai de Jamie Foxx, dupa o relatie de sase ani pe care nu au confirmat-o oficial niciodata. O sursa citata de Us Weekly a precizat ca actrita a fost cea care a dorit separarea.

Despartirea s-a produs la cateva saptamani dupa ce actorii s-au afisat impreuna la Met Gala de la New York.

Katie Holmes, in varsta de 40 de ani, si Jamie Foxx (51 de ani) si-au inceput relatia in 2013, la un an dupa ce actrita a divortat de actorul Tom Cruise.

Foto: Getty Images.