Katie Holmes inventeaza un trend din greseala: Sutienul din casmir a facut-o influencer fara sa vrea

1
De Maria Constantin
3 sept. 2019

Fosta sotie a lui Tom Cruise a declansat o frenezie a vanzarilor dupa ce si-a dezvaluit din greseala sutienul in timp ce se afla pe strada.

Multe din marile descoperiri au fost facute din greseala, iar acest lucru se intampla uneori si in lumea modei: Katie Holmes a declansat vanzari masive ale unui model de sutien fara sa-si fi propus asa ceva.

Actrita in varsta de 40 de ani a iesit saptamana trecuta in oras, in Manhattan, impreuna cu fiica sa, Suri Cruise, si a fost fotografiata facand un gest cu care se pare ca dorea sa opreasca un taxi. Imbracata cu jeansi si cu un cardigan cu trei nasturi, vedeta purta ochelari de soare si avea o gentuta bleumarin pe umarul stang.

Ea si-a incheiat doar unul dintre cei trei nasturi ai cardiganului, iar in momentul in care a ridicat bratul drept a lasat la vedere singura piesa vestimentara pe care o purta pe dedesubt – un sutien din casmir, de aceeasi culoare cu puloverul.

Cat costa sutienul din casmir

Sutienul este comercializat de brandul newyorkez Khaite si e mai scump in comparatie cu pretul mediul al unui asemenea articol (520 de dolari). Imaginea cool a actritei a fost, insa, suficient de puternica pentru a declansa un val de vanzari al acestui sutien; producatorul i-a confirmat unui reporter ca dupa ce imaginea a fost publicata pe contul de Instagram al companiei, stocul a fost epuizat in mai putin de o ora. Astfel, Katie Holmes a devenit influencer fara sa vrea, relateaza Vogue.

Sutienul foarte solicitat este un model cu o linie din anii ’90, imbinand aspectul luxos cu confortul si eleganta si poate fi purtat toata vara.

Parca desprinsa dintr-o reclama sau un spot publicitar, fotografia actritei americane a impulsionat decisiv vanzările acestui model. „O sa ma gandesc la Katie Holmes saptamani intregi, daca nu luni”, a declarat un editor de moda citat de Vogue.

Potrivit revistei citate, stilul in care vedeta a purtat acest sutien, cu un cardigan asortat pe deasupra, are toate sansele sa devina un curent foarte popular.

Foto: Getty Images.