Brad Pitt are o „lista lunga” de actori cu care nu mai vrea sa lucreze niciodata

1
De Teodora Tirca
10 aug. 2022

Brad Pitt are o lista de actori cu care refuza sa lucreze, potrivit unuia dintre colegii lui de breasla.

Starul din Fight Club joaca in prezent in filmul Bullet Train, alaturi de Aaron Taylor-Johnson si Sandra Bullock. Premiera de weekendul trecut a adus o incasare respectabila de 30 de milioane de dolari in vanzari de bilete, potrivit ABC News, plasandu-l pe primul loc inaintea altor titluri precum DC League of Super Pets si Thor: Love and Thunder.

In timp ce se afla la Festivalul de Film de la Locarno din Suedia, Taylor-Johnson a vorbit despre cum lucreaza alaturi de Brad Pitt. El s-a referit la colegul sau ca fiind o „fiinta umana umila si gratioasa”, potrivit Variety.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eddie Pan (@eddie84521)

„Cred ca se afla intr-un nou capitol al vietii sale”, a spus Taylor-Johnson. „Vrea doar sa aduca lumina si bucurie in lume si sa fie alaturi de oameni care sunt acolo pentru a se distra.”

Actorul a adaugat ca atat el, cat si Pitt si-au dezvoltat opinii despre anumiti actori in timp ce au lucrat in industria cinematografica de-a lungul anilor. Cu unii vor sa colaboreze din nou, cu altii… nu.

„Dupa un timp incepi sa iei notite: <<Cu siguranta nu mai lucrez cu aceasta persoana>>, a explicat el. „Brad are si el o lista foooarte lunga de actori cu care nu mai vrea sa lucreze niciodata”, a dezvaluit Taylor-Johnson.

Regina Letizia a Spaniei a purtat in vacanta o rochie de doar 159 de lei

Desi actorul nu a mentionat niciun nume care a ajuns pe lista neagra a lui Pitt, cu sigurata colegii sai din Bullet Train se afla pe lista verde. De exemplu, The Daily Mail observa ca vedeta din Troia nu a avut decat lucruri bune de spus despre Sandra Bullock.

„Sandy este o veche prietena. Este o persoana pe care te poti baza oricand si la care am apelat de mai multe ori de-a lungul anilor. Niciodata nu m-a dezamagit”, a spus Pitt.

Actorul, care a aparut in filmul lui Bullock, Orasul pierdut, cu Channing Tatum si Daniel Radcliffe, si-a exprimat, de asemenea, interesul de a lucra din nou impreuna in viitor. Pitt le-a complimentat atat pe Bullock, cat si pe Joey King, pe care o considera foarte desteapta si talentata.

Inghetata cu menta si ciocolata, facuta in casa cu 4 ingrediente

Totusi, lista lunga a lui Pitt s-ar putea sa nu mai fie atat de folositoare. Actorul a declarat recent pentru GQ ca este „pe ultima suta de metri” in ceea ce priveste actoria. Aluzia la pensionare i-a dezamagit pe fani, dar speram sa-l mai vedem in cateva filme.

Foto: depositphotos.com