Suferinta tacuta a Sandrei Bullock: Iubitul actritei a murit la varsta de 57 de ani, dupa 3 ani de lupta cu o boala incurabila

1
De Georgiana Dorobantu
9 aug. 2023

Bryan Randall, partenerul de viata al actritei Sandra Bullock, a murit la varsta de 57 de ani, dupa trei ani de lupta cu scleroza laterala amiotrofica.

Sandra Bullock l-a cunoscut pe Bryan – un model devenit fotograf – in anul 2015, dupa ce acesta a fost fotograf la aniversarea fiului ei, Louis.

„Cu profunda tristete anuntam ca pe 5 august Bryan Randall a incetat din viata dupa trei ani de lupta cu ALS”, a anuntat familia lui, potrivit People.

„Bryan a ales sa tina secret lupta sa cu ALS, iar noi toti cei care am avut grija de el ne-am straduit sa-i respectam dorinta”, se arata in declaratia citata de Mail Online.

Cum l-a convins Sandra Bullock pe Brad Pitt sa joace in noul ei film

„Suntem extrem de recunoscatori medicilor neobositi care au fost alaturi in lupta cu aceasta boala si asistentelor minunate care ne-au devenit colege de apartament, adesea sacrificandu-si propriile familii pentru a fi alaturi de familia noastra”, continua declaratia, care este semnata de „Familia lui iubitoare”.

Familia fotografului a cerut ca in locul florilor, sa fie facute donatii pentru Asociatia ALS din cadrul Spitalului General din Massachusetts.

Scleroza laterala amiotrofica, boala de care a suferit si faimosul fizician Stephen Hawking, este o afectiune neurodegenerativa incurabila, care progreseaza diferit de la un pacient la altul.

Ce face Sandra Bullock pentru a arata mai tanara

Persoanele cu ALS au o speranta de viata cuprinsa intre doi si cinci ani de la debutul simptomelor, desi 10% dintre cei afectati pot trai cel putin zece ani de la debutul bolii.

Sandra Bullock si Bryan Randall nu au avut copii impreuna, insa actrita are doi copii adoptati – Louis, de 13 ani, si Laila, de 11 ani, iar Bryan are o fiica adulta pe nume Skylar, dintr-o alta relatie.

Cei doi au devenit un cuplu la cateva luni dupa ce s-au intalnit pentru prima data si au participat la nunta lui Jennifer Aniston cu Justin Theroux, care a avut loc in acelasi an.

Actrita era in procesul de adoptie pentru cel de-al doilea copil atunci cand a inceput relatia cu Bryan.

Desi au incercat sa-si tina relatia departe de ochii publicului, actrita a vorbit despre partenerul sau in anul 2021, in podcastul Red Table Talk gazduit de Jada Pinkett Smith, in care a vorbit si despre divortul de fostul ei sot, Jesse James, din anul 2010.

„Mi-am gasit iubirea vietii. Avem doi copii frumosi – trei, cu fiica lui care este mai mare. Este cel mai frumos lucru”, a declarat ea la acea vreme.

Sandra l-a cunoscut pe Bryan atunci ca l-a angajat ca fotograf pentru ziua de nastere a fiului sau, si a spus despre el ca este „un sfant” dupa ce l-a informat ca mai adopta un copil, atunci cand relatia lor era inca la inceput.

„I-am spus ‘Iti amintesti acea clauza de confidentialitate pe care ai semnat-o cand mi-ai fotografiat fiul? Stii, este inca valabila’. El a intrebat ‘De ce?’, iar eu i-am raspuns ‘Pentru ca aduc un copil acasa cand ma intorc din Toronto'”, a explicat Sandra.

Ea a mai spus atunci despre partenerul sau ca este un exemplu bun pentru copiii ei.

Foto: depositphotos.com