Sandra Bullock va juca pentru prima data intr-un film alaturi de Brad Pitt: Nu rata „Bullet Train“

1
De Maria Constantin
12 feb. 2021

Actrita in varsta de 56 de ani va juca in thrillerul regizat de David Leitch. Este pentru prima oara cand Bullock si Pitt apar in acelasi film.

Sandra Bullock va juca alaturi de Brad Pitt in productia de actiune „Bullet Train”, anunta The Hollywood Reporter. Productia realizata de studiourile Sony este o adaptare a romanului japonez „Maria Beetle”, scris de Kotaro Isaka, si urmareste un grup de cinci asasini care se afla intr-un tren de mare viteza.

Publicatia citata de People scrie ca proiectul va fi o combinatie intre „Speed”, filmul din 1994 in care Sandra Bullock a jucat cu Keanu Reeves, si „Non-Stop” (2014), cu Liam Neeson.

David Leitch, cunoscut pentru „Deadpool 2” si „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, supervizeaza rescrierea scenariului semnat de Zak Olkewicz. Din distributie mai fac parte Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry si Andrew Koji.

Doua staruri distinse cu Oscar

Sandra Bullock a aparut in continuarea francizei „Ocean’s Eleven”, in care aparut Brad Pitt, insa cei doi nu au jucat niciodata impreuna.

Sandra Bullock: Cele mai fermecatoare roluri ale sale

„Bullet Train” marcheaza revenirea pe ecrane a lui Brad Pitt dupa rasunatorul succes din 2019 cu „Once Upon a Time…In Hollywood”, in regia lui Quentin Tarantino, care i-a adus primul Oscar, la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

Sandra Bullock a fost distinsa si ea cu un premiu Oscar, in 2010, pentru prestatia din filmul „The Blind Side”. Actrita a mai obtinut o nominalizare, in 2014, cu rolul din „Gravity”, in care a facut pereche cu George Clooney.

Foto: Getty Images.