Sandra Bullock are nevoie de o pauza: Actrita vrea sa se dedice copiilor sai si va renunta la actorie „pentru o vreme”

1
De Cristina Tudor
17 mart. 2022

Sandra Bullock a dezvaluit ca planuieste sa renunte pentru o perioada de timp la actorie pentru a petrece mai mult alaturi de copiii sai.

Actrita in varsta de 57 de ani a spus intr-un interviu pentru „Entertainment Tonight” ca nu stie cat va dura perioada de pauza, dar ca vrea sa fie mai mult timp acasa, „locul care o face cel mai fericita”.

„Imi iau jobul foarte in serios cand lucrez”, a spus Bullock, adaugand ca are o cariera care ii ocupa foarte mult timp.

„Vreau sa fiu 24 de ore pe zi, 7 zile din saptamana cu copiii mei si familia mea. Acolo voi fi pentru o perioada de timp”, a spus starul american, potrivit Page Six.

Bullock este o mama singura si are doi copii adoptati – Louis, de 12 ani, si Laila, de 10 ani.

Vedeta din „Miss Congeniality” a explicat ca vrea sa iti petreaca perioada de pauza in cariera asigurandu-se ca se va ocupa de toate nevoile copiilor sai.

Ea a vorbit si despre ce a insemnat sa fie parinte in perioada de pandemie, spunand ca si-a luat toate masurile de precautie pentru a se asigura ca cei doi copii ai ei sunt in siguranta.

„Toti parintii ma stiu ca ‘doamna nebuna cu pandemia’. Ei stiu ca copiii lor se vor intoarce fara COVID dupa ce vin la noi acasa”, a declarat Sandra.

Bullock si fostul sau sot, Jesse James, cu care s-a casatorit in anul 2005, au facut demersurile pentru a adopta impreuna un copil in 2010. Dar in luna aprilie a aceluiasi an actrita a depus cererea de divort dupa ce cateva femei au dezvaluit public ca au avut aventuri cu James.

Actrita si omul de afaceri au finalizat procedurile de divort in iunie 2010, iar Sandra a continuat singura procesul de adoptie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.