Ce face Sandra Bullock pentru a arata mai tanara

1
De Cristina Tudor
5 aug. 2022

Sandra Bullock continua sa-si surprinda fanii la fiecare pas. Personalitatea ei grozava staluceste la fel de puternic ca si aspectul ei exterior atractiv.

De fiecare data cand isi face aparitia, toti ochii sunt atintiti asupra ei si nu este un secret faptul ca munceste din greu pentru a arata cat mai bine.

Iata ce face Sandra Bullock pentru a arata mai tanara:

Sandra Bullock pune mare accent pe fitness

Este nevoie de mult timp, efort si daruire pentru a te mentine in forma. Cand Sandra Bullock se antreneaza, se asigura ca isi rezerva cel putin o ora in acest scop, nu mai putin de 6 ori pe saptamana.

Cand are filmari, Bullock se asigura sa isi face rutina de exercitii fizice inainte de a ajunge pe platoul de filmare/ In timp ce filma Bird Box, au fost numeroase mimente cand venea direct in hainele ei de antrenament.

De asemenea, actritei ii place sa danseze pentru a face fata stresului, mai ales atunci cand traverseaza perioade cand se afla sub presiune mare. Ca actrita, duce o viata agitata, asa ca foloseste dansul ca forma de terapie. Ea a declarat ca danseaza si singura atunci cand nu isi gaseste un partener.

Face in fiecare zi exercitii plank sau plansa

Toata lumea stie ca exercitiile plank/plansa sunt o metoda grozava de a te mentine in forma si de a arata uimitor, dar Sandra Bullock a declarat ca poate sa nu fie cel mai placut antrenament din lumea.

Cu toate acestea, o face pentru a putea fi capabila sa-si care copiii, asa ca trebuie sa ramana in forma si puternica.

Este foarte atenta la cat mananca si nu vrea sa piarda controlul

Daca vrea sa se mentina intr-o forma buna la 58 de ani, Sandra Bullock trebuie sa faca mai mult decat sport. De asemenea, trebuie sa manance bine. In timpul meselor, este foarte atenta la cat de multa mancare consuma si, chiar asi atunci cand este tentant sa manance in exces, nu o face.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com