Cher dezvaluie ce o ajuta sa arate si sa se simta tanara la 77 de ani

1
De Alice Papuc
14 apr. 2024

Cher si-a dezvaluit secretele care o ajuta sa se simta tanara si frumoasa, indiferent de varsta. Vestea buna este ca (aproape) orice femeie poate face aceste lucruri.

Intr-un interviu publicat de People, Cher, iubita vedeta, a discutat deschis despre acele lucruri care o fac nu doar sa arate tanara, ci sa se si simta asa. In primul rand, cantareata a impartasit faptul ca nu simte ca se apropie cu adevarat de varsta de 80 de ani. Cu toate acestea, cateva lucruri sunt bine stabilite in ceea ce o priveste pe Cher: „Voi purta in continuare blugii mei si imi voi tine in continuare parul lung si voi face in continuare aceleasi lucruri pe care le-am facut intotdeauna.” Pur si simplu, aceste gesturi aparent mici au puterea de a o ajuta pe Cher sa se mentina intr-o forma de invidiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cher (@cher)

Blugii si parul lung, emblematice pentru Cher

Cantareata a continuat interviul spunand ca nu este pregatita sa renunte la “accesoriile” sale caracteristice de tinerete, si anume blugii si parul lung. „Imi amintesc cand prietena mea Paulette si cu mine vorbeam despre cand va trebui sa ne taiem parul si sa nu mai purtam blugi, pentru ca parea ca in acele zile asta faceau femeile – si pentru noi inca nu a venit momentul.”

Mai mult decat atat, sansele sunt aproape zero ca fanii sa o vada vreodata pe Cher cu parul carunt. “Acest lucru nu este pentru mine”, a declarat cantareata. Pur si simplu, ea se simte tanara, asa cum a exprimat si intr-o postare distribuita pe contul ei de TikTok: “Imi spune si mie cineva cand voi ajunge sa ma simt batrana?”.

In prezent, Cher are 77 de ani, fiind nascuta la data de 20 mai 1946. Bineinteles, in tot acest proces genele frumoasei cantarete au avut un cuvant important de spus, dupa cum a recunoscut chiar ea: „Genele din familia mea sunt uimitoare”.

6 obiceiuri pe care Cher le urmeaza pentru un stil de viata sanatos. Vedeta arata si se simte uimitor la 76 de ani!

Planuri de viitor

Pe langa o rutina de fitness care include yoga, cantareata a mai spus ca inghetata o ajuta sa ramana fericita. Ea chiar si-a lansat propria companie de gelato – Cherlato – cu arome precum avocado si pesmet crocant. „Pare ca oamenii isi doresc sa incerce aceste arome ciudate. Eu sunt genul de persoana care prefera ciocolata”, a marturisit ea.

Cher planuieste sa lanseze in continuare melodii noi. Cand a fost intrebata daca este “trasa de maneca” in legatura cu termenul limita, ea a raspuns afirmativ. „Am ratat atat de multe termene limita. Problema este ca am trait prea mult.”

Foto: depositphotos.com