Cher admite: “As da orice sa mai am 70 de ani”

1
De Alice Papuc
15 dec. 2023

Iubita vedeta si-a impartasit gandurile despre inaintarea in varsta si despre cum va continua sa isi traiasca viata.

In unul dintre cele mai recente interviuri ale sale, Cher, cantareata castigatoare a premiului Grammy, a vorbit in mod transparent despre aniversarea a 25 de ani de la hitul ei din 1998, „Believe”. Aparent, cantareata nu este tocmai impresionata de acest fapt. „Nu este atat de uimitor. Ma enerveaza teribil,” a declarat Cher, il stilul ei caracteristic.

@todayshow

#Cher talks about her iconic song “Believe” turning 25 years old, and her thoughts on aging and entering her 70s. #TODAYShow

♬ original sound – TODAY Show

I-ar placea sa se intoarca la varsta de 70 de ani

Actrita din „Burlesque”, care a implinit 77 de ani in luna mai, a fost intrebata apoi daca ea si imbatranirea sunt prietene, moment in care Cher a exclamat: „Nu!”

In continuare, Cher a explicat ca, spre deosebire de mama ei, actrita Georgia Holt, care „nu avea nimic impotriva imbatranirii” (Georgia a trait pana la onorabila varsta de 96 de ani!), ea este genul de persoana care uraste procesul de imbatranire. „As da orice sa pot sa mai am din nou 70 de ani!” a marturisit ea cu un zambet.

Nu este inca pregatita sa imbratiseze parul carunt

In luna septembrie, Cher s-a deschis intr-un interviu acordat pentru Good Morning Britain cu privire la acest subiect. Astfel, vedeta a dezvaluit cele doua lucruri legate de moda si frumusete la care nu se vede renuntand prea curand. „Nu pot sa cred ca la un moment dat voi avea 80 de ani, mult mai devreme decat imi doresc,” a impartasit ea. „Si totusi, voi purta in continuare blugii mei preferati si voi avea in continuare parul lung si voi face aceleasi lucruri pe care le-am facut intotdeauna.”

Acestea fiind spuse, nu te astepta sa o vezi pe Cher cu parul carunt in viitorul apropiat. Vedeta a declarat intr-un interviu acordat publicatiei People ca nu se simte tocmai pregatita sa imbratiseze aspectul argintiu al parului. “E in regula pentru unele femei. Eu pur si simplu nu o voi face!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cher (@cher)

In final, varsta reprezinta doar un numar

Cher nu cauta sa asocieze vreo cifra cu modul in care arata si se simte. „Genele din familia mea sunt destul de uimitoare,” a continuat vedeta. „Nu stiu daca faptul ca nu ma simt batrana ma face sa fiu mai tanara. Tin pasul cu tendintele. Am multi prieteni tineri. Am si prieteni mai in varsta. Sincer, nu incerc sa ma simt tanara. Nu incerc sa fiu tanara. Sunt cine sunt. Doar merg inainte.”

Bineinteles, aici pot contribui mai multi factori: de la genele despre care a discutat vedeta, pana la mentalitate si stil de viata. Daca iti doresti sa intelegi mai multe despre alegerile sanatoase pe care le face iubita vedeta, iti recomand sa citesti acest articol.

Foto: depositphotos.com