Se va lansa un film despre viata lui Cher: „Talentul, forta si intelepciunea ei unica ne inspira”

1
De Maria Constantin
29 mai 2021

Producatorii musicalului „Mamma mia!“ si unul dintre regizorii filmului „A Star is Born“ vor lucra la noul film biografic.

Daca am putea da timpul inapoi, Cher ar fi trebuit sa se bucure de mai multa vreme de un film biografic. Dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, scrie Harper’s Bazaar.

Cu o seara inainte de a implini 75 de ani, legendara cantareata a anuntat pe Twitter ca studiourile Universal Pictures vor face un film despre viata ei, la care vor lua parte cativa dintre colaboratorii sai.

Proiectul va intra pe mainile lui Judy Craymer si Gary Goetzman, care au lucrat ca producatori pentru „Mamma Mia!” (al doilea film in care a jucat Cher). Eric Roth, laureat al premiului Oscar, cel care a scris scenariul pentru „Suspect” (1987), in care a jucat Cher, si care a lucrat pentru productii importante, precum „Forrest Gump”, „The Curious Case of Benjamin Button” si „A Star Is Born”, va scrie scenariul. Cantareata va fi si ea producator al acestei pelicule.

„Eu si Gary suntem incantati sa lucram din nou cu Cher si sa aducem acum pe marele ecran odiseea vietii ei. Nu se putea sa nu fim atrasi si inspirati de talentul, forta, intelepciunea unica, caldura si viziunea lui Cher”, a declarat Judy Craymer pentru Deadline.

„Succesul ei inegalabil in muzica, film si televiziune a inspirat generatii. Nu putem fi mai fericiti sa spunem povestea sa publicului cinefil”, a adaugat Craymer.

De la debut pana la apogeul carierei

Biopicul pe care il va produce Universal va acoperi cariera indelungata a artistei americane, pornind de la inceputurile activitatii sale, in care a lucrat cu fostul artist, compozitor si producator Sonny Bono, pana la triumfurile sale la galele Oscar, Emmy si Grammy si la atingerea statutului de legenda.

In 2018 a fost lansata pe Brodway o adaptare pentru scena bazata pe viata vedetei, „The Cher Show”. Piesa va fi jucata vara aceasta in cadrul unui turneu, anunta Harper’s Bazaar.

Foto: Instagram/@Cher