Filmul in care Sandra Bullock regreta ca a jucat: „Si acum mi-e jena“

1
De Maria Constantin
27 mart. 2022

Actrita americana a marturisit ca a jucat intr-un film care „nu are niciun sens“.

Privind inapoi, spre indelungata sa cariera, Sandra Bullock are cu ce se mandri: multe filme cu incasari excelente, roluri apreciate de critici si de public si colegi foarte talentati. Dar ea recunoaste ca exista si o productie in care n-ar mai juca, scrie People.

Intr-un interviu sustinut impreuna cu Daniel Radcliffe, partenerul ei din „The Lost City”, pentru TooFab, cei doi au fost intrebati daca exista un film de care au fost rusinati la inceput, dar pe care l-au acceptat dupa reactia pozitiva a publicului.

Filmul de care Sandra Bullock nu este mandra

„Am unul pe care nimeni n-a vrut sa-l faca si de care si acum mi-e jena ca am jucat in el”, a raspuns Bullock. „Se numeste ‘Speed 2’. Am fost foarte critica in privinta acestuia. Nu are niciun sens. O nava lenta. Care se indreapta lent spre o insula”, a adaugat actrita in varsta de 57 de ani.

Foto: PR.

„Acesta e unul in care mi-as dori sa nu fi jucat si niciun fan nu m-a felicitat, cu exceptia ta”, a spus Bullock dupa ce realizatorul interviului i-a marturisit ca a vazut filmul in tinerete si ca i-a placut.

„Si eu cred ca am facut un fel de cult pentru el”, a intervenit Radcliffe. „Foarte slab! Cam cinci oameni. El si inca vreo patru pusti de 12 ani care urmareau vaporul lent indreptandu-se spre insula mica”, i-a raspuns vedeta.

Keanu Reeves a refuzat rolul

Lansat in 1997, „Speed 2”, in care Sandra Bullock a jucat alaturi de Jason Patric, ii prezinta pe Annie (Bullock) si iubitul ei incercand sa evite ciocnirea vasului de croaziera pe care isi petreceau vacanta cu un petrolier.

Sandra Bullock spune adevarul despre idila pe care ar fi avut-o cu Keanu Reeves: „Poate ca am fi supravietuit impreuna“

Keanu Reeves, care l-a interpretat pe Jack Traven in „Speed 1”, filmul de mare succes din 1994, nu si-a reluat rolul in aceasta continuare. Starul canadian a explicat in decembrie, in talk show-ul britanic „The Graham Norton Show”, de ce nu a jucat in „Speed 2: Cruise Control”. „Pe atunci nu ma potriveam cu scenariul. Chiar imi doream sa joc cu Sandra Bullock. Mi-a placut sa-l interpretez pe Jack Traven si mi-a placut ‘Speed’, dar un vas de croaziera? N-am nimic cu artistii implicati, dar atunci am avut senzatia ca n-a fost bine”, a spus el.

Foto: PR.

Ambele filme „Speed” au fost regizate de Jan de Bont. In cel de-al doilea au mai jucat Willem Dafoe si Temuera Morrison, noteaza People.

In 2019, Keanu Reeves a declarat pentru GQ ca decizia lui de a nu juca in continuarea „Speed” a determinat conducerea studiourilor Fox sa-l plaseze „in carantina cinematografica” timp de zece ani. „N-am mai lucrat cu Fox pana in 2008, la ‘The Day the Earth Stood Still'”, a spus actorul in varsta de 57 de ani.

Un scenariu nepotrivit

Reeves i-a spus si lui Jimmy Kimmel, in 2015, ca a decis sa nu joace in „Speed 2” fiindca nu i-a placut scenariul. „N-am vrut sa ma bag. Mi-a placut sa lucrez cu Jan de Bont si Sandra, desigur. A fost un moment din viata cand am primit scenariul, l-am citit si mi-am zis ‘Hmmm’. Era despre o nava de croaziera si m-am gandit ‘Un autobuz, acum un vas de croaziera… Viteza, autobuz, dar un vas de croaziera e si mai lent decat un autobuz’ si am zis ‘Va apreciez, fratilor, dar nu pot sa fac asta'”, a povestit el.

Sandra Bullock poate fi vazuta in noul ei film, „The Lost City”. Productia va fi lansata in cinematografe vineri, 25 martie.

Foto: Shutterstock.com