Sandra Bullock a dezvaluit ca sufera de sindrom posttraumatic din 2014, cand un intrus a intrat in locuinta ei

1
De Cristina Tudor
5 dec. 2021

Sandra Bullock a spus ca s-a confruntat cu sindrom de stres posttraumatic (PTSD) dupa un incident din anul 2014 cand o persoana necunoscuta a intrat in locuinta ei, in timp ce ea se afla singura in casa.

Actrita in varsta de 57 de ani a dezvaluit ca sufera si in prezent din cauza socului trait in urma cu sapte ani.

„Sunt in dressing si imi spun ‘Nu o sa se termine bine’”, a declarat actrita intr-un episod recent al emisiunii „Red Table Talk” gazduita de sotia si fiica lui Will Smith – Willow si Jada Pinkett Smith, precum si de mama acesteia din urma, Adrienne Banfield-Norris. Vedeta a spus ca un barbat neinarmat a intrat in locuinta sa din Bel Air in timp ce ea se afla singura in casa.

Bullock – care a recunoscut ca vizionarea filmelor „48 Hours” si „Dateline” i-a intensificat frica – a mai spus ca a fost recunoscatoare ca fiul sau, Louis, pe care l-a adoptat in anul 2010, nu era acasa in acea noapte.

„A fost singura noapte in care dadaca noastra a spus ‘Lasa-ma sa-l iau la mine acasa pentru ca tu vei fi plecata pana tarziu’”, a declarat actrita.

„Daca ar fi fost acasa, as fi fugit in dressing, care acum este dressingul meu dar atunci era dormitorul lui, iar asta ne-ar fi schimbat destinul pentru totdeauna”, a declarat Sandra.

„Nu am mai fost la fel dupa aceea”, a mai spus vedeta.

Intrusul a fost in cele din urma arestat in locuinta actritei, in timp ce ea se afla in casa. In discutia din cadrul „Red Table Talk”, vedeta a spus ca nu a mai ramas niciodata singura dupa acel eveniment socant.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.