Cine este tanara de 29 de ani cu care Brad Pitt a fost fotografiat la concertul lui Bono. A fost casatorita cu un actor

1
De Georgiana Dorobantu
17 nov. 2022

Brad Pitt a participat zilele trecute la un concert al lui Bono care a avut loc in Los Angeles.

Actorul in varsta de 58 de ani a fost insotit de prieteni, printre care Cindy Crawford si Sean Penn, dar si de Ines de Ramon, o tanara in varsta de 29 de ani.

Ines, care este influencer, designer de bijuterii si fosta sotie a actorului Paul Wesley, este cu 29 de ani mai tanara decat starul din „Bullet Train”.

Cei doi si-au facut impreuna aparitia la concert, unde s-au intalnit cu prietenii celebri ai lui Pitt, printre care Sean Penn, precum si Cindy Crawford si sotul ei, Rande Gerber.

Ines de Ramon este cu 29 de ani mai tanara decat Brad Pitt

Pitt si Ramon – care s-a despartit recent de Paul Wesley, cunoscut pentru rolul din serialul „Jurnalele Vampirilor” – pareau foarte apropiati in fotografiile de la eveniment obtinute de Daily Mail.

Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

Dupa concert, Brad Pitt a fost observat plecand cu masina lui marca Tesla, in timp ce Ines de Ramon a plecat cu bodyguardul actorului din „Fight Club”.

Ines de Ramon si Paul Wesley, in varsta de 40 de ani, au anuntat in luna septembrie ca se despart, dupa aproape trei ani de casnicie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Top Celebs (@topcelebs13)

„Decizia de a ne desparti este mutuala si a fost luata acum cinci luni”, a declarat pentru People un reprezentant al cuplului, la acea vreme, adaugand ca ei locuiesc separat.

Pe de alta parte, Brad Pitt a fost prins in divortul cu Angelina Jolie si numeroasele actiuni in judecata pe care ambele staruri le-au declansat inca de la despartirea din 2016.

De ce oamenii prefera sa dea vina pe Angelina Jolie decat sa recunoasca faptul ca Brad Pitt ar putea fi un abuzator?

Cuplul se lupta in continuare pentru custodia celor sase copii, precum si afacerile lor comune, asa cum este podgoria si vila Miraval din sudul Frantei.

Desi Pitt a fost asociat cu numeroase femei de la despartirea din anul 2016, actorul a ezitat sa aiba o relatie oficiala de teama ca acest lucru i-ar putea afecta relatia cu copiii sai.

„Brad a avut intalniri amoroase in secret in ultimii ani. Se teme ca Angelina Jolie il va critica si mai mult in fata copiilor, mai mult decat o face deja, daca el ar avea o relatie serioasa”, a declarat pentru Page Six o sursa apropiata de actor.

Foto: Getty Images; Instagram/Ines Drmn