Aaron Taylor-Johnson ar putea fi noul James Bond: oferta e pe masa, trebuie doar s-o accepte

1
De Maria Constantin
27 mart. 2024

La 33 de ani, actorul englez este considerat favorit pentru a-l interpreta pe James Bond.

Aaron Taylor-Johnson ar fi primit rolul celui mai celebru spion din istoria filmului, iar el este pe cale sa accepte aceasta misiune onoranta, potrivit The Sun. Compania producatoare a seriei Bond, Eon Productions, planuieste sa inceapa filmarile in acest an si il doreste pe starul englez in rolul principal, scrie Marie Claire.

„Bond este al lui Aaron, daca accepta. Oferta formala este pe masa si ei asteapta sa primeasca raspunsul”, a spus o sursa citata de tabloidul britanic.

„In ceea ce priveste Eon, Aaron va semna contractul in zilele urmatoare si vor putea sa pregateasca marele anunt”, a mai spus aceasta.

Cu o saptamana in urma, Aaron a fost intrebat daca si-ar dori sa fie noul Bond. „Mi se pare incantator si minunat ca lumea ma vede in acest rol. O iau ca pe un compliment grozav”, a raspuns el.

Aaron Perry Taylor-Johnson a debutat ca actor la 6 ani. El a jucat in filme ca „Angus”, „Thongs and Perfect Snogging”, „The Illusionist”, „Nowhere Boy”, „Kick-Ass” si „Kick-Ass 2”. El a avut aparitii notabile si in „Nocturnal Animals” si „Bullet Train”, alaturi de Brad Pitt.

Taylor-Johnson l-a descris pe Pitt ca fiind o „fiinta umana umila si gratioasa”, potrivit Variety. „Cred ca se afla intr-un nou capitol al vietii sale”, a spus Taylor-Johnson. „Vrea doar sa aduca lumina si bucurie in lume si sa fie alaturi de oameni care sunt acolo pentru a se distra.”

Brad Pitt are o „lista lunga” de actori cu care nu mai vrea sa lucreze niciodata

Actorul a adaugat ca atat el, cat si Pitt si-au dezvoltat opinii despre anumiti actori in timp ce au lucrat de-a lungul timpului. „Dupa un timp incepi sa iei notite: <<Cu siguranta nu mai lucrez cu aceasta persoana>>”, a explicat el. „Brad are si el o lista foooarte lunga de actori cu care nu mai vrea sa lucreze niciodata”, a dezvaluit Taylor-Johnson.

Daca va accepta sa devina James Bond, misiunea lui va fi sa preia mostenirea lui Daniel Craig, care l-a interpretat pe Agentul 007 incepand cu rolul din 2006 din „Casino Royale” si l-a dus pana la filmul din 2021 „No Time to Die”.

Foto: depositphotos.com