Kate Middleton a purtat o rochie aurie „regala” la premiera noului film James Bond

1
De Maria Constantin
1 oct. 2021

Ducesa de Cambridge a stralucit pe covorul rosu, la premiera de la Londra a filmului „No Time to Die“.

Ducesa si Ducele de Cambridge s-au alaturat Printului Charles si sotiei sale, Camilla, Ducesa de Cornwall, la evenimentul de marti seara din capitala Angliei.

Imbracata intr-o rochie aurie, realizata de Jenny Packham, Kate, in varsta de 39 de ani, a furat toate privirile. Ea si-a accesorizat tinuta cu cercei ale brandului londonez O’Nitaa.

Aparitia ducesei a fost atat de stralucitoare, incat starul filmului, Daniel Craig, a complimentat-o la scena deschisa, scrie People.

O asistenta de top

Atat William (39 de ani), cat si Charles (72 de ani), au optat pentru smochinguri la aceasta aparitie de gala. Ducele de Cambridge a purtat unul negru cu revere din satin si pantofi din casmir negru Arthur Sleep. Camilla (74 de ani) a imbracat o rochie de un albastru deschis.

Ducii de Cambridge, Charles si Camilla au tinut sa fie prezenti la premiera amanata in mai multe randuri a ultimului film in care Daniel Craig (53 de ani) a interpretat rolului lui James Bond.

Kate Middleton a purtat un blazer de la Zara

La evenimentul de la Royal Albert Hall din Londra au mai fost prezenti colegii lui Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch si Ana de Armas. scenaristii Neal Purvis, Robert Wade si Phoebe Waller-Bridge, precum si autorii coloanei sonore, Billie Eilish si Finneas O’Connell.

Recunostinta pentru cei care au dus greul pandemiei

Mai multi angajati din sistemul public de sanatate si din armata au fost invitati la premiera, in semn de apreciere pentru „contributia lor la efortul national de combatere a pandemiei de COVID”, a transmis Palatul Buckingham.

Conform People, fondurile stranse la premiera au fost donate sprijinirii membrilor serviciilor secrete MI5, MI6, GCHQ si ai fortelor speciale britanice.

Lansarea filmului a fost amanata in mai multe randuri din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce a impus mai multe eforturi si provocari echipei de productie. O scena in care aparea un telefon Nokia, unul dintre sponsorii filmului, a fost refacuta cu un model mai nou, intrucat aparatul folosit initial era deja depasit, scrie Nokiamob.

O familie cu interese in lumea filmului

Premiera filmului „No Time to Die“ a fost o ocazie potrivita pentru membrii familiei regale de a-si promova interesele: Charles este patronul Institutului de film britanic, care detine si o arhiva de film, si al carui obiectiv este cresterea intelegerii si a accesului la cultura TV.

La randul sau, William este presedintele Academiei Britanice de Film si Televiziune (BAFTA) din februarie 2010. Pe langa celebra gala, aceasta organizatie desfasoara in fiecare an un program international de evenimente si initiative de sprijinire si inspira talentele prin workshopuri, burse scolare, clase master, lecturi si scheme de mentorat in Marea Britanie, SUA si Asia.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge