Daniel Craig, starul din James Bond, nu are de gand sa le lase mostenire copiilor sai: „Vreau sa scap de bani pana mor”

daniel craig
1
De Cristina Tudor
19 aug. 2021

Daniel Craig a dezvaluit ca nu le va lasa mostenire copiilor sai milioanele de dolari pe care le detine.

Actorul din seria James Bond crede ca este „dezgustator” sa le dea copiilor sai atat de multi bani si planuieste sa cheltuiasca toata averea pana la finalul vietii sale.

Actorul britanic, in varsta de 53 de ani, are o avere de aproximativ 116 milioane de lire (160 de milioane de dolari). El a spus ca spera sa „dea” cea mai mare parte din avere.

Daniel, care are o fiica cu actuala sa sotie, actrita Rachel Weisz, si o alta fiica cu fosta partenera, Fiona Loudon, a mai vorbit si despre despartirea de rolul agentului 007 dupa filmul „No Time To Die”, care se va lansa in aceasta toamna.

„Exista o zicala veche care spune ca este un esec sa mori bogat”, a declarat actorul intr-un interviu pentru Candis Magazine, citat de Daily Mail.

„Cred ca Andrew Carnegie (un industrias american) a dat ce in banii de azi ar inseamna 11 miliarde de dolari, ceea ce arata cat de bogat a fost, pentru ca sunt sigur ca a mai pastrat ceva”, a spus Craig.

„Nu vreau sa las sume mari generatiei urmatoare. Cred ca mostenirea este dezgustatoare.

Filosofia mea este sa scap de avere pana mor”, a mai spus James Bond.

Daniel a devenit tatal unei fetite cu sotia sa Rachel Weisz in septembrie 2018 si mai are o fiica pe nume Ella, in varsta de 29 de ani, din prima sa casnicie, cu actrita britanica Fiona Loudon.

Starul din „Knives Out” va spune adio celebrului rol James Bond dupa lansarea „James Bond: No Time To Die” de la finalul lunii septembrie.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: PR