Regina Letizia a Spaniei a purtat in vacanta o rochie de doar 159 de lei

regina letizia rochie zara
1
De Cristina Tudor
9 aug. 2022

Aflata in vacanta in Palma de Mallorca, regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie mini extrem de ieftina, disponibila si in Romania.

La cumparaturi de suveniruri si produse traditionale in Mallorca, Insulele Baleare, regina Letizia – impreuna cu cele doua fiice adolescente si regina Sofia – demonstreaza inca o data ca stilul nu tine de pret.

Regina in varsta de 49 de ani a ales sa poarte o rochie mini roz pudrat, cu imprimeu abastract si curea tip funie, de la brandul mass-market Zara, rochie pe care a asortat-o cu espadrile clasice.

Rochie mini cu imprimeu Zara, 159,90 lei, zara.com

Nu doar regina a ales Zara pentru garderoba sa de vacanta, ci si cele doua fiice ale sale – Printesa Leonor, 16 ani, si Printesa Sofia, 15 ani. Sofia a ales o rochie bej cu dungi fine, iar printesa Leonor a mizat tot pe imprimeu, dar pe tonuri de alb si albastru.

Nu e prima oara cand printesa Sofia poarta aceasta rochie, ea luand-o in bagaj si pentru vacanta anuala a familiei regale de anul trecut.

Cat despre rochia purtata de printesa Leonor, si aceasta face parte din colectia de primavara/vara 2022 si are un pret extrem de accesibil.

Rochie tip camasa cu imprimeu Zara, 159,90 lei, zara.com/ro

Regina Letizia poarta des piese vestimentare mass-market si de foarte multe ori recicleaza produse din colectii vechi de 2-3 ani, demonstrand ca stilul este o chestiune de instinct si de personalitate, nu o fuga continua catre cele mai scumpe si mai recognoscibile branduri.

Foto: Instagram – @graziauk