Kate Middleton a purtat o rochie de 40 de lei in timpul unei videoconferinte

1
De Cristina Tudor
9 sept. 2020

Kate Middleton a ales o tinuta accesibila pentru o conferinta Zoom pe care a organizat-o recent.

Ducesa de Cambridge a aparut in timpul unei intalniri virtuale purtand o rochie Zara care costa 10 lire in Marea Britanie si 39,90 lei in Romania, pret redus de la 199,90 lei.

Kate a facut parte dintr-un juriu format din alte cinci persoane, cu scopul de a alege 100 de imagini pentru expozitia de fotografie cu scop caritabil pe care o patroneaza. Catherine a ales sa poarte o rochie Zara cu decolteu de tip V. Rochia de culoare verde deschis, cu imprimeuri florale delicate include detalii din dantela in partea din fata.

View this post on Instagram

Introducing the #HoldStill2020 judging panel: – The Duchess of Cambridge – Director of @NationalPortraitGallery, Nicholas Cullinan – Writer and poet, Lemn Sissay MBE (@sissaylemn) – Chief Nursing Officer for England, Ruth May – 2018 Portrait of Britain Winner, Maryam Wahid (@MaryamWb) From the 31,598 submissions, these amazing judges have chosen one hundred images that will feature in a gallery without walls – a one of a kind digital exhibition – which will launch on Monday 14th September. "I wanted to say a huge thank you to everyone who has entered and taken part. And a big thank you to my fellow judges. I hugely appreciate the time and dedication that they have shown towards the project.” – The Duchess of Cambridge

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Nu este prima data cand sotia Printului William poarta o tinuta Zara. De fapt, Kate a purtat des piese vestimentare ale unor branduri accesibile.

Rochia pe care a purtat-o recent, si care se vinde cu 10 lire, nu mai este disponibila pentru moment. Potrivit descrierii produsului de pe site-ul Zara, este realizata din 50% vascoza din surse sustenabile…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.