Tom Brady si Irina Shayk, surprinsi in ipostaze tandre dupa o noapte petrecuta la el acasa

1
De Maria Constantin
28 iul. 2023

Fostul jucator de fotbal american pare ca a trecut peste despartirea de Gisele Bundchen. El a fost vazut in compania modelului Irina Shayk.

Starul in varsta de 45 de ani a fost vazut vineri dupa-amiaza preluand-o cu Rolls Royce-ul sau negru pe Irina Shayk (37 de ani) de la Hotel Bel-Air Friday si conducand-o apoi la casa lui din Los Angeles.

Cei doi si-au facut aparitia a doua zi, la 9:30 dimineata, cand fostul fundas al echipei Tampa Bay Buccaneers a dus-o pe Shayk inapoi la hotel. In aceeasi zi, dupa-amiaza, Brady a luat-o din nou pe Shayk, care are resedinta la New York, la el acasa. La un moment dat, acesta a fost vazut atingandu-i cu afectiune chipul modelului in timp ce astepta culoarea verde a semaforului, scrie Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dopemgz2

Modelul de origine rusa era imbracat casual, cu parul lasat pe spate si fara machiaj. Irina purta un top alb, o fusta alba de tenis, pantofi sport Adidas si o bluza neagra de trening stransa in jurul taliei. Cu geanta pe un umar, ea tinea in mana telefonul cu ajutorul unei cureluse String Ting.

Luna trecuta, Page Six a scris ca Shayk a pus ochii pe Brady la nunta comerciantului de arta Joe Nahmad cu modelul Madison Headrick din Costa Smeralda, Sardinia, si abia l-a lasat sa respire la acel eveniment. „S-a tinut dupa el tot weekend-ul. Mai ca n-a sarit pe el”, a spus o sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Managerul modelului a negat insa vehement informatia, catalogand-o „fictiune totala”.

Gisele Bundchen a vorbit pentru prima data despre divortul de Tom Brady: „A fost moartea visului meu”

Tom Brady nu ar fi primul barbat cu nume sonor cu care Irina Shayk are o relatie. Ea a avut o relatie cu Cristiano Ronaldo, din 2009 pana in 2015.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Shayk are o fetita de sase ani, Lea, cu actorul Bradley Cooper. Cei doi s-au despartit in 2019 dupa o relatie de patru ani, dar au ramas in termeni buni si se intalnesc deseori pentru a fi impreuna cu Lea.

O sursa a relatat in noiembrie 2021 ca Irina si Bradley au incercat sa aiba inca un copil.

Shayk a avut o relatie scurta si cu Kanye West in 2021.

Tom Brady a fost casatorit cu Gisele Bundchen, in varsta de 43 de ani, timp de 13 ani. Cei doi au divortat in octombrie 2022 si au impreuna doi copii – Benjamin (13 ani) si fiica Vivian (10 ani). Brady mai are un fiu, Jack, in varsta de 15 ani, cu fosta lui partenera Bridget Moynahan.

Dupa despartirea de Bundchen, despre fostul sportiv american s-a scris ca ar fi avut o legatura cu Kim Kardashian. Zvonurile au aparut dupa ce ei au fost vazuti flirtand la o petrecere. O sursa a precizat, insa, ca Tom si Kim au vorbit foarte putin.

Foto: Instagram/Tom Brady; Instagram/Irina Shayk