Irina Shayk si Bradley Cooper vor sa fie din nou impreuna: Si se pregatesc pentru al doilea copil!

1
De Maria Constantin
24 nov. 2022

Cele doua staruri se gandesc sa-si reia relatia si sa-si extinda familia.

Irina Shayk si Bradley Cooper s-au despartit in 2019, dar in septembrie, dupa ce au petrecut o vacanta impreuna, s-au apropiat din nou si isi doresc sa mai faca un copil, a dezvaluit o sursa pentru Page Six.

Cei doi au o fetita in varsta de cinci ani, Lea.

„A fost o adevarata reuniune de familie si se gandesc sa fie din nou impreuna. Irinei i-ar placea ca fiica ei sa aiba un frate sau o sora”, a spus sursa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ❤️ (@infinity.lovve)

Actorul simte acelasi lucru: „E pe cale sa-si mareasca familia. Ei incearca sa mai faca un copil”, a adaugat persoana citata, precizand ca „nu se pune problema casatoriei”.

„Bradley pare sa aiba o atitudine de nepasare tipic european in fata institutiilor”, a adaugat aceasta.

Cele doua vedete care au avut o relatie de mai multi ani s-au reapropiat si au petrecut mai mult timp impreuna

Potrivit Page Six, cele doua vedete care au avut o relatie de mai multi ani s-au reapropiat si au petrecut mai mult timp impreuna. Shayk (36 de ani) si Cooper (47 de ani) au fost vazuti la inceputul saptamanii trecute in timp ce isi plimbau cainii pe strazile din New York si pareau foarte fericiti.

Bradley Cooper si Irina Shayk se lupta sa-si salveze relatia „de dragul fetitei lor”

De Halloween, Shayk a postat pe Instagram o imagine in care aparea intr-o postura sexy, stand pe picioarele lui Cooper, deghizat complet intr-un costum de urs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

„Dupa ce s-au despartit, i-a fost dor de ea. Ea se simte foarte mandra despre cum se descurca amandoi cu cresterea fetitei lor frumoase”, a spus recent o sursa pentru People, adaugand ca modelul adora sa-l priveasca pe Bradley cand e cu fiica lor si i-ar placea sa fie din nou impreuna.

„Bradley si Irina nu s-au cuplat serios cu altcineva si amandoi au ideea de a mai face un copil”, a spus in septembrie o alta sursa pentru Page Six.

Irina Shayk respinge termenul de co-parenting: Ea si Bradley Cooper se straduiesc sa-si educe fetita cat mai bine

Bradley Cooper a fost casatorit anterior, timp de patru luni, cu actrita Jennifer Esposito. El a fost vazut recent cu Huma Abedin, fosta vice-presedinta a campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton, insa intalnirea a fost una intamplatoare.

Dupa despartirea de regizorul filmului „A Star is Born”, Irina Shayk a avut o scurta relatie cu Vito Schnabel. In presa s-a mentionat si o legatura cu Kanye West, dar aceasta a fost doar o speculatie pentru publicitate, mentioneaza publicatia citata.

Foto: depositphotos.com