Bradley Cooper, cel mai bun „profesor“ de carantina pentru fiica lui de 3 ani

1
De Maria Constantin
5 sept. 2020

Actorul in varsta de 45 de ani a povestit cum a folosit carantina pentru a-si petrece timpul in mod util cu fiica lui.

Bradley Cooper ar putea fi un profesor foarte bun pentru perioada de dinaintea inceperii scolii. Iar in cativa ani chiar va trebui sa-si foloseasca aptitudinile, atunci cand fetita lui, Lea De Seine, va incepe scoala.

Actorul american i-a povestit lui Anthony Ramos, intr-un dialog online publicat de revista Interview, cum a petrecut carantina impusa de pandemie distrandu-se cu fiica lui. „Stau cu fetita si mama mea si cei doi caini, nu am iesit din casa. Mama va implini 80 de ani si are o operatie de colostomie, asa ca nu pot lasa pe nimeni sa intre in casa. Si nici nu pot sa plec de acasa, pentru ca daca ea ia coronavirusul, s-a terminat”, a explicat Bradley Cooper.

„Din fericire, avem o curte, unde fac pe profesorul inaintea inceperii scolii. Ne trezim dimineata si facem lectii de inot in cada”, a mai spus el.

Niste parinti minunati

Lea, singurul copil al actorului si al fostei lui partenere, Irina Shayk (34 de ani), s-a nascut in martie 2017. Cei doi s-au despartit in iunie anul trecut, dupa o relatie de patru ani.

Bradley si Irina au stabilit sa se ocupe indeaproape de educatia copilului. Anul trecut, de Ziua Tatalui, actorul a fost vazut luand-o pe Lea cu el la bordul unui avion privat, intr-un zbor de la Los Angeles la New York, unde au petrecut o minivacanta cu Irina Shayk.

O sursa a declarat atunci pentru People ca ambii parinti au fost foarte prietenosi. „E clar ca Bradley si Irina au aceleasi obiective pentru fiica lor. Amandoi sunt niste parinti minunati”, a spus sursa.

„Viata fara B este un teren nou”

Cuplul s-a reunit si in luna februarie anul acesta, la British Vogue and Tiffany & Co. 2020 Fashion and Film Party de la Londra. Cei doi au pozat cu redactorul-sef al revistei British Vogue, Edward Enninful, care i-a luat si un interviu modelului rus.

Bradley Cooper si Jennifer Garner sunt „doar prieteni”: Actorii petrec mult timp impreuna pe plaja

„Cred ca in toate relatiile dai tot ce ai mai bun si mai rau – este natura fiintei umane. Doi oameni minunati nu trebuie sa formeze neaparat un cuplu bun. Cred ca am fost norocosi sa traim ceea ce am trait unul cu celalalt… Viata fara B este un teren nou”, a spus Irina in articolul publicat in editia din martie.

Foto: Getty Images.