Irina Shayk respinge termenul de co-parenting: Ea si Bradley Cooper se straduiesc sa-si educe fetita cat mai bine

1
De Maria Constantin
7 mart. 2021

Vedeta are o viziune proprie despre cresterea copilului sau in parteneriat cu fostul iubit, Bradley Cooper. Si nu putem sa nu fim de acord cu ea.

Irina Shayk a vorbit despre experienta de mama si despre cresterea fiicei sale, in varsta de trei ani, impreuna cu fostul sau iubit, actorul Bradley Cooper.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Classy Hub (@theclassyhubofficial)

„Co-parenting inseamna parenting”

Intr-un articol publicat de editia online a revistei ELLE, supermodelul rus a explicat de ce respinge termenul de co-parenting, folosit deseori pentru a descrie relatia felul in care ea si Cooper isi cresc copilul.

Shayk considera ca acest termen diminueaza eforturile pe care amandoi le depun in cresterea fiicei lor, Lea de Seine Shayk Cooper, scrie Harper’s Bazaar.

„N-am inteles niciodata termenul de co-parenting. Cand sunt cu fiica mea, sunt mama 100%, iar cand este cu tatal ei, el e 100% tatal ei. Co-parenting inseamna parenting”, a spus vedeta.

„Relatia mea imi apartine”

Shayk a explicat si de ce nu este dispusa sa vorbeasca cu presa despre relatia sa cu Bradley Cooper, spunand ca e o chestiune foarte personala pentru ea si doreste sa pastreze o anumita zona de intimitate: „Relatia mea este ceva care imi apartine si este privata”, a spus supermodelul. „E doar o piesa din cercul meu interior la care nu vreau sa renunt”, a continuat ea.

Bradley Cooper, cel mai bun „profesor“ de carantina pentru fiica lui de 3 ani

In plus, Irina a mentionat ca nu citeste ceea ce publica tabloidele despre ea si familia sa, dar intelege interesul publicului. „Nu citesc ce se scrie. Sincer, sunt prea ocupata sa-mi cresc copilul. Daca vor sa scrie un articol despre mine, isi fac treaba”, a spus ea.

„Ma concentrez pe viata mea si pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”, a adaugat Shayk.

Foto: Instagram/@irinashayk