Declaratia emotionanta a lui Bradley Cooper. Actorul crede ca nu ar mai fi fost in viata daca nu ar fi devenit tata

1
De Georgiana Dorobantu
29 feb. 2024

Bradley Cooper a declarat ca nu este sigur ca ar mai fi fost in viata daca nu devenea tata.

Actorul din „Hangover”, in varsta de 49 de ani, a devenit in 2017 tatal unei fetite pe nume Lea cu fosta sa iubita, modelul Irina Shayk. El a explicat ca nasterea fiicei sale l-a facut sa-si schimbe stilul de viata si sa renunte la dependentele cu care s-a confruntat.

Invitat in podcastul Armchair Expert gazduit de actorul Dax Shepard, Bradley a facut o declaratie emotionanta. „Sincer, nu sunt sigur ca as mai fi fost in viata daca nu as fi devenit tata. Nu stiu ce s-ar fi intamplat. Nu sunt sigur”, a spus actorul.

Bradley Cooper a dezvaluit cum i-a schimbat viata rolul de tata dupa dependente si depresie: „Sunt cu totul alt om acum”

„Aveam nevoie de cineva sa-mi spuna ‘Iti vom lasa aceasta ancora uriasa.’ Iar eu as fi reactionat ‘De ce? Am luat viteza! Mi-am modificat nava si stiu unde ma va duce vantul!’. Iar acea voce mi-ar fi spus ‘Nu, urmeaza un tsunami si tu ai nevoie de o ancora. Va dicta totul pentru tine de acum inainte. Iti va transmite ca exista ceva mai important decat tine'”, a continuat starul american.

Bradley a mai spus ca si-a schimbat viata pentru ca si-a dorit sa-i ofere fiicei sale o copilarie mai stabila decat cea pe care a avut-o el, care a fost puternic afectata de consumul de alcool din familia sa.

Irina Shayk respinge termenul de co-parenting: Ea si Bradley Cooper se straduiesc sa-si educe fetita cat mai bine

„Sunt un tata care incearca sa produca cat mai putine daune in viata fiicei mele. Sa am un copil care sa nu creasca cum am crescut eu. Vreau ca ea sa aiba, atat cat se poate, o fundatie solida, care sa o insoteasca in viata. Acesta este scopul. Pur si simplu simt siguranta pe care o simte ea. Este tangibila, palpabila. Este un lucru care imi ofera satisfactie”, a mai spus el.

Actorul a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are pentru fiica sa, Lea, dezvaluind ca nu a simtit o iubire puternica de tata decat dupa cateva luni de la nasterea copilului sau.

„Pentru primele cateva luni mi-am spus ‘Nici nu stiu daca iubesc cu adevarat copilul. Este frumos. Este cool. Urmaresc cum se transforma’. Dar apoi dintr-o data nu amai fost nicio urma de indoiala”, a marturisit starul.

Anul trecut Bradley a vorbit despre modul in care isi creste copilul. „Cred ca invatam din greselile predecesorilor nostri. Si cred ca voi face multe greseli, din care sper ca Lea va invata ceva. Incerc sa fiu cat mai riguros cu mine insumi, pentru a nu o impovara pe ea cu prostiile mele”, a spus el la acea vreme.

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit in anul 2019, dupa patru ani de relatie. Fiica lor, Lea De Seine, s-a nascut in martie 2017. Desi nu mai formeaza un cuplu de multi ani, cele doua staruri au pastrat o relatie de prietenie si petrec vacantele impreuna, alaturi de fiica lor.

Foto: depositphotos.com