Bradley Cooper si Irina Shayk incearca sa isi refaca relatia, la 3 ani de la despartire. Mai vor un copil impreuna

1
De Georgiana Dorobantu
9 sept. 2022

Bradley Cooper si Irina Shayk par sa urmeze exemplul lui Jennifer Lopez si Ben Affleck.

Desi au trecut trei ani de cand s-au despartit, cele doua staruri, care au impreuna o fetita, sunt pe punctul de a-si reface relatia.

Actorul in varsta de 47 de ani si modelul de 36 de ani au fost fotografiati in timp ce se imbratisau, la o saptamana dupa ce Irina a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de Cooper in vacanta petrecuta impreuna in Bahamas.

Ei au fost fotografiati impreuna, pe strazile din New York, in timp ce se plimbau cu Lea De Seine, fiica lor in varsta de cinci ani. La un moment dat, fostii parteneri s-au imbratisat, ceea ce a alimentat si mai mult zvonurile cu privire la o posibila impacare, potrivit Mail Online.

8 reguli dure pe care Kim Kardashian a trebuit sa le respecte in timpul casniciei cu Kanye West

O sursa a dezvaluit pentru Page Six ca Irina si Bradley isi doresc sa-si refaca relatia si sa mai faca un copil impreuna.

„A fost o vacanta de familie si ei iau in considerare sa se impace. Ea si-ar dori ca fiica sa sa aiba un frate sau o sora”, a spus sursa despre vacanta petrecuta de cele doua staruri in Bahamas.

Potrivit sursei, si Cooper isi doreste acelasi lucru.

„Niciunul dintre ei nu a avut o relatie serioasa cu altcineva dupa despartire”

Actorul a avut in urma cu o luna cateva intalniri romantice cu Huma Abedin, fostul consilier al lui Hillary Clinton, dar sursa citata de Page Six sustine ca nu a fost nimic serios.

Cum urmeaza Kate Middleton modelul Reginei Elisabeta a II-a: Ducesa va fi o regina adorata

De la despartirea de Bradley Cooper, Irina Shayk a avut relatii trecatoare cu Vito Schnabel si rapperul Kanye West.

„Niciunul dintre ei nu a avut o relatie serioasa cu altcineva dupa despartire si amandoi sustin ideea de a mai face un copil impreuna”, a dezvaluit sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ (@infinity.lovve)

„Nu este ca in cazul Bennifer 2.0 [Ben Affleck si Jennifer Lopez], cand nu isi pot lua gandul unul de la celalalt, ci e mai mult de genul ‘De ce nu?’. Au de-a face unul cu altul oricum, de cand au devenit parinti impreuna. Amandoi se gandesc ca poate a venit timpul sa se aseze, in sfarsit, la casa lor”, a mai spus sursa.

Sfatul pe care Victoria si David Beckham i l-au oferit fiului lor, Brooklyn Beckham, pentru o casnicie fericita

Cei doi, care au format un cuplu timp de patru ani, se inteleg bine si se bucura de compania celuilalt, a mai adaugat sursa. Cooper si Shayk au fost prima data vazuti impreuna in anul 2015, la spectacolul de pe Broadway „Finding Neverland”, in anul 2015.

In perioada in care s-au despartit, in anul 2019, un apropiat al cuplului a declarat ca ambii sufera din cauza destramarii relatiei. „Continua sa incerce, pentru fiica lor. Situatia nu este prea buna. Niciunul nu este fericit”, a spus sursa.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Irina Shayk