Sfatul pe care Victoria si David Beckham i l-au oferit fiului lor, Brooklyn Beckham, pentru o casnicie fericita

1
De Teodora Tirca
17 aug. 2022

Brooklyn Beckham s-a casatorit de curand cu actrita Nicola Peltz. Dupa ce au aparut mai multe zvonuri despre conflicte intre Nicola si Victoria Beckham, Brooklyn a simtit nevoia sa lamureasca situatia.

Brooklyn Beckham ne asigura ca totul este in regula intre Nicola Peltz si mama lui, Victoria. Tanarul a impartasit sfaturile de casatorie pe care le-a primit de la faimosii lui parinti, David si Victoria Beckham, inainte de nunta cu actrita din Transformers.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynpeltzbeckham

La evenimentul Variety’s Power of Young Hollywood, el a dezvaluit ce i-au spus parintii in momentele de intimitatea dinainte de nunta. „Doar iubiti-va unul pe celalalt, incercati sa nu va faceti griji pentru nimic si continuati sa munciti la relatia voastra. Incercati sa va distrati impreuna”, si-a amintit el. Despre dragostea lui pentru Nicola, el a mentionat: „Am cea mai buna partenera, care e tot timpul cu mine. Deci, este uimitor”. La eveniment, el a mai dezvaluit ca are un tatuaj pe ceafa care prezinta o schita a ochilor ei. Cand a fost intrebat de ce a ales sa-si tatueze ochii noii sale sotii, el a raspuns ca Nicola „are cei mai frumosi ochi din lume”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn mai are un tatuaj pe care l-a facut in onoarea sotiei sale si pe care l-a aratat intr-un Story pe Instagram. Tatuajul prezinta cuvantul „casatorit” scris cursiv.

De asemenea, el si Nicola au spulberat zvonurile ca Nicola si Victoria nu se inteleg. Drama a inceput cand, spun tabloidele britanice, ea nu a purtat rochia de mireasa pe care Victoria a creat-o. Actrita a optat, in schimb, pentru o rochie Valentino.

„Voiam si imi doream foarte mult sa port o rochie Victoria Beckham, dar dupa cateva luni ea si-a dat seama ca atelierul ei nu poate face asta, asa ca a trebuit sa aleg o alta rochie”, a marturisit ea. „Victoria nu a spus ca nu am voie sa port rochia ei si nici eu nu am refuzat sa o port; pur si simplu nu a fost posibil. De acolo au plecat toate speculatiile”, a declarat Nicola. Brooklyn a adaugat: „Am invatat ca intotdeauna vor incerca sa scrie lucruri de genul acesta. Intotdeauna vor incerca sa-i doboare pe oameni. Dar lucrurile sunt ok, ele se inteleg foarte bine”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynpeltzbeckham

Zvonurile despre conflicte intre Nicola si Victoria au circulat pentru prima data cand o sursa a declarat pentru Page Six ca cele doua nu erau in relatii bune. „Nu se suporta si nu-si vorbesc”, a spus cineva din interior despre relatia lor. „Pregatirea nuntii a fost ingrozitoare”. Potrivit sursei Page Six, drama dintre ele a inceput dupa ce Nicola a decis ca nu vrea ca soacra ei sa fie implicata in „nici o parte a planificarii nuntii”. Sursa a continuat: „Nicio idee nu a pornit de la Victoria. Comunicarea a fost minima”. Sursa a adaugat ca „drama constanta” dintre Victoria si Nicola a afectat si relatia lui Brooklyn cu parintii lui. „Nu au vorbit prea mult cu el in ultimele luni”, a spus informatorul.

Foto: Instagram/@victoriabeckham