Victoria Beckham a transmis un mesaj emotionant cu o zi inainte de a implini 50 de ani: „Ma simt incredibil de binecuvantata”

1
De Georgiana Dorobantu
18 apr. 2024

Victoria Beckham a implinit 50 de ani pe 17 aprilie, iar cu o zi inainte a distribuit un mesaj emotionant pe Instagram.

Creatoarea de moda a publicat o fotografie in care poarta un sutien si un costum negru al brandului sau de moda. Victoria a scris un mesaj lung, in care i-a multumit sotului sau, David, si celor patru copii „frumosi” ai lor pentru „sustinerea si dragostea lor neconditionata”.

„Pe masura ce ma pregatesc sa pasesc spre varsta de 50 de ani (pe tocuri, bineinteles!), ma simt incredibil de binecuvantata ca am atins aceasta etapa”, a scris fosta membra Spice Girls.

Ea a vorbit despre reusitele sale in cariera, spunand ca a fost „binecuvantata” si se simte „implinita”.

„Nu doar de unde ma aflam ca femeie, dar si de cat de departe au ajuns brand-urile mele de moda si frumusete”, a scris vedeta.

Victoria Beckham are 15 inele de logodna: ce simbolizeaza fiecare

„Ambitia mea a fost intotdeauna sa le ofer incredere femeilor si sa le fac sa se simta in cea mai buna versiune a lor. Pentru mine, asta a insemnat sa am incredere in instinctul meu si sa nu fac niciodata compromisuri in privinta viziunii mele creative”, a continuat ea.

„Pasiunea mea a fost intotdeauna sa am visuri marete, iar apoi sa visez la teluri si mai mari!”

Victoria a adaugat ca a fost mandra de traiectoria ei in cariera, de la star pop la designer de moda. „Cred ca poti fi multe lucruri. Star pop, mama, sotie, un designer”.

„Pasiunea mea a fost intotdeauna sa am visuri marete, iar apoi sa visez la teluri si mai mari! Intai, crede in tine – apoi toti ceilalti te vor urma. Si daca esti cu adevarat norocoasa, vei gasi pe cineva care crede in tine chiar mai mult decat tine”, a scris starul britanic.

Secretul relatiei dintre David si Victoria, dezvaluit dupa 24 de ani de mariaj, in documentarul „Beckham” de pe Netflix

Vorbind despre sotul sau, David, ea a spus ca este „vesnic recunoscatoare pentru iubirea neconditionata si sustinerea pe care mi le-ai aratat, si pentru copiii nostri frumosi”.

„@BrooklynPeltzBeckham, @RomeoBeckham, @CruzBeckham, voi ma completati. Sunt atat de mandra, atat de fascinata de persoanele amabile, mncitoare si talentate care ati devenit”, a mai scris vedeta.

Ea si-a incheiat postarea cu proisiunea ca va continua sa isi doreasca si mai mult. „Astept cu nerabdare sa fac mai mult din ceea ce iubesc, cu oamenii pe care ii iubesc. Sunt foarte recunoscatoare pentru familia, prietenii mei si echipa mea incredibila! Acesta este inceputul unui nou capitol fascinant, si sunt doar la inceput!”, a mai spus starul.

Victoria Beckham a lansat o linie de parfumuri inspirata de povestea de iubire de 26 de ani cu David Beckham

In trecut, Victoria a declarat ca nu are o problema sa accepte faptul ca imbatraneste si ca isi doreste sa „arate bine pentru varsta ei”.

„Sunt OK cu imbatranirea. Nu incerc sa arat mai tanara. Vreau doar sa arat bine pentru varsta mea. Vreau sa arat ca cea mai buna versiune a mea. Vreau sa am grija de ceea ce am deja. Nu vreau sa schimb nimic. Si sunt OK cu asta. Imi place cum se simte procesul de imbatranire”, a dezvaluit ea intr-un interviu din 2019, citata de Daily Mail.

Ea s-a declarat multumita si de modul in care evolueaza cariera sa, in special cu brandul sau de moda, care a inregistrat profit anul trecut, dupa o serie de dificultati financiare.

Foto: Instagram/Victoria Beckham