Victoria Beckham are 15 inele de logodna: ce simbolizeaza fiecare

1
De Maria Constantin
18 ian. 2024

In cei 24 de ani de casnicie, vedeta a primit 15 inele de logodna de la sotul ei, David Beckham.

Fiecare dintre aceste bijuterii are un design si o poveste diferita. Primul, pe care Victoria Beckham l-a primit cand David a cerut-o in casatorie, se remarca prin simplitate, scrie Elle.

Cei doi s-au logodit in 1998, iar David i-a oferit atunci Victoriei un inel cu diamant de trei carate fixat pe o banda de aur galben simplu, bijuterie evaluata la acea vreme la aproximativ 85.000 de dolari.

Dupa nunta, Victoria a primit un inel din platina, cu o margine tesita, si cu diamante albe. L-a purtat timp de 18 luni si a fost singurul inel tip banda pe care l-a folosit.

Victoria a facut o noua schimbare in 2003 – in perioada in care ea si David si-au reinnoit juramintele – si a adaugat la colectie un inel de platina cu diamant din smarald.

Pentru aniversarea sa de 30 de ani, David i-a daruit un inel cu diamant de culoarea sampaniei, evaluat la 1,1 milioane de dolari. In anul urmator, el i-a daruit inelul cu cel mai mare diamant si pe care Victoria inca il poarta si cu care a fost fotografiata in mai multe randuri.

In 2006, vedeta a primit un inel cu un smarald galben fixat pe o banda aurie care accentueaza culoarea diamantului. In 2007 a trecut la un inel cu un smarald uimitor de mare, montat intr-o spirala sculpturala de diamant intarita cu platina.

In 2008, ea a trecut la un inel cu smarald de 15 carate care e aproape identic cu cel pe care David i l-a daruit in 2006, cu exceptia conturului, avand un design creat de Chopard.

Cat costa o cina romantica pentru David si Victoria Beckham

Victoria a continuat sa experimenteze in anul urmator cu pietre pretioase, rasfatandu-se cu un inel cu rubin taiat oval, impodobit cu diamante albe.

In 2010, ea a trecut la safire, adaugand in colectie un inel cu safir taiat oval pe o banda subtire. In acelasi an, ea a aparut cu un alt inel cu diamant roz, taiat oval si pus pe o banda aurie.

In 2015, designerul a etalat in public doua inele: unul cu diamant taiat rotund fixat intr-un design rotund impodobit cu doua pietre laterale si un inel cu piatra de luna fixat intr-o banda de platina incrustata cu diamante. Ea a folosit bijuteria ​​in mod regulat luni de zile inainte de a o retrage pentru a o pastra alaturi de celelalte inele pe care le colectioneaza.

Designerul a etalat si un inel cu diamant taiat patrat, montat pe o banda de platina, la cea de-a 69-a editie a Festivalului de Film de la Cannes in 2016. Cel mai recent, Victoria a purtat un inel cu un diamant galben cu taietura patrata, montat pe o banda de diamante, in timp ce se plimba prin New York, in 2018.

Foto: Instagram/@victoriabeckham