Cat costa o cina romantica pentru David si Victoria Beckham

1
De Maria Constantin
23 iul. 2023

Cuplul britanic a cheltuit o suma importanta pentru o masa la un restaurant din Miami.

David (48 de ani) si Victoria (49 de ani) au fost vazuti luand cina in restaurantul de lux LPM, situat in cartierul Brickell din Miami. O sursa a confirmat pentru Page Six ca David si Victoria au platit o nota mare.

Sotii Beckham au luat masa in compania a doua persoane. Ei au comandat o salata de andive cu porumb si rodie, paste arrabiata rigatoni, biban de mare si snapper rosu, printre alte specialitati.

In total, masa la restaurantul cu specific frantuzesc care a inclus si o reducere din partea casei de 20%, in valoare de 373 dolari, si un TVA de 200 de dolari, a costat 2.390,16 dolari.

Nu se cunoaste daca sotii Beckham au lasat un bacsis, dar o sursa a spus ca cei doi si prietenii lor au fost cu siguranta foarte generosi cu personalul care i-a servit.

Chelnerita care s-a ocupat de masa lor a fost destul de ingrijorata de aparitia lor, fiindca lucrase toata ziua afara, intr-o umiditate greu de suportat. Temerile sale s-au risipit cand David Becham i-a facut un compliment, asigurand-o ca arata grozav.

Sotii Beckahm s-au bucurat de tratament VIP si au fost primiti si escortati la plecare pe o iesire din spatele localului. Ei au luat masa intr-un separeu ferit de privirile celorlalti clienti.

Se pare ca LPM este un loc preferat de celebrul cuplu. The Post a scris in august 2021 ca David si Victoria Beckham au cinat in acest restaurant si au lasat un bacsis de 120 de dolari la o consumatie de 370 de dolari.

Victoria Beckham: „E o atitudine de moda veche, sa vrei sa fii slaba”

Cele doua staturi au o avere de 450 de milioane de dolari

 

In acelasi weekend, fosta membra a trupei Spice Girls si fostul fotbalist englez, actualmente proprietarul clubului Inter Miami care l-a transferat pe Lionel Messi, si-au dus fiica de 12 ani, Harper, la o petrecere de ziua ei cu tematica Prada.

In aprilie 2022, fiul lor cel mai mare, Brooklyn Beckham, s-a casatorit cu actrita Nicola Pelz, in cadrul unei ceremonii fastuoase organizate in Palm Beach si care a costat aproximativ 3 milioane de dolari.

David si Victoria Beckham, care s-au casatorit in 1999, mai au doi fii – Romeo (20 de ani) si Cruz (18 ani).

Foto: Instagram/Victoria Beckham