Secretul relatiei dintre David si Victoria, dezvaluit dupa 24 de ani de mariaj, in documentarul „Beckham” de pe Netflix

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 oct. 2023

David Beckham a impartasit cheia succesului casniciei sale care dureaza de 24 de ani.

Superstarul fotbalului si fosta Spice Girl s-au casatorit in iulie 1999 si au impreuna patru copii: Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani, si fiica lor de 12 ani, Harper.

Documentarul nou aparut pe Netflix a aratat o alta fata a cuplului, despre care s-au scris zeci de mii de articole de-a lungul anilor. Cei doi au rememorat detalii despre cariera lui David, dar si despre inceputurile relatiei lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Victoria a dezvaluit ca ea si David au fost sfatuiti sa isi tina relatia departe de ochii publicului in primele etape ale idilei lor.

Managerul meu imi tot spunea: <<Incearca sa o tii ascunsa>> (n.r. – relatia cu David). Asa ca ne intalneam in parcari si nu este atat de dubios pe cat suna”, a spus Victoria in documentarul difuzat de Netflix.

Pe parcursul documentarului, atat Beckham, cat si colegi fotbalisti din echipa Manchester United, in care activa, isi amintesc ca era „dependent” de Victoria. Se pare ca cei doi vorbeau cu orele la telefon, iar David conducea patru ore doar ca sa petreaca cateva minute cu iubita sa.

Secretul casniciei Beckham

Cand a fost intrebat ce sfat ar oferi pentru o casnicie fericita, David, in varsta de 48 de ani, a declarat ca el si Victoria, in varsta de 49 de ani, fac in mod regulat compromisuri pentru a se asigura ca nevoile celuilalt sunt indeplinite.

Lucrati impreuna. Este un pic de a da si a lua, intotdeauna. Iar casatoria este o munca grea. Suntem foarte ocupati. Mereu ii spun Victoriei ca eu sunt mai ocupat, dar ea spune ca ea este. Avem patru copii care pleaca mereu in directii diferite, dar trebuie sa iti prioritizezi timpul pe care il petreci cu fiecare dintre ei. Asta am facut intotdeauna si se pare ca functioneaza”, a marturisit starul intr-un interviu acordat publicatiei The Telegraph.

O nunta emblematica

Victoria si David Beckham s-au casatorit la castelul Luttrellstown din afara Dublinului si au purtat tinute albe pentru ceremonie, mireasa optand pentru o rochie de bal Vera Wang si un buchet de flori in cascada, ambele specifice anilor ’90.

Ulterior s-au schimbat in tinute mov, care au socat la acel moment publicul. David a fost si el putin nedumerit de aceasta alegere. „Cred ca am urmat exemplul Victoriei, dar la ce ne gandeam oare?”

Tinutele luminoase si indraznete in cauza au fost create de Antonio Berardi, care a creat un costum de satin violet din cap pana in picioare pentru David (pantaloni evazati) si o rochie de sirena care se mula pe silueta, completata cu o esarfa florala asimetrica pentru Victoria, dar si pentru bebelusul Brooklyn un costum mov asortat cu ghetutele.

David a reflectat asupra alegerii vestimentare unice a celor doi in serialul documentar, dar nu a putut identifica motivul pentru care au ales aceste tinute.

Incerc sa ma gandesc la momentul in care am decis sa port un costum mov si nu stiu cand s-a intamplat asta”, a spus el, precizand ca viitoarea lui mireasa a luat in cele din urma decizia pentru amandoi.

Foto: Instagram/@davidbeckham