Victoria Beckham a lansat o linie de parfumuri inspirata de povestea de iubire de 26 de ani cu David Beckham

1
De Georgiana Dorobantu
27 sept. 2023

Victoria Beckham este pentru prima data model pentru brandul ei de produse cosmetice. Creatoarea de moda a lansat o noua colectie de parfumuri inspirate de povestea de dragoste dintre ea si sotul ei, fostul fotbalist David Beckham.

Fosta membra Spice Girls, in varsta de 49 de ani, isi pune in valoare corpul tonifiat in campania de promovare pentru prima sa colectie de parfumuri, care va fi lansata pe 29 septembrie.

Cele trei parfumuri incluse in colectie au menirea de a oferi o incursiune in momentele personale ale Victoriei in relatia cu David, in varsta de 48 de ani.

Pentru fiecare dintre cele trei parfumuri, Victoria a pozat in trei ipostaze diferite, fiecare avand menirea de a readuce la viata amintirile reprezentate de cele trei parfumuri.

In fotografia folosita pentru a lansa colectia de parfumuri Victoria isi pune in valoare corpul perfect tonifiat, intr-o lenjerie sexy din dantela neagra.

Fiecare dintre cele trei parfumuri este denumit in functie de locuri care au jucat un rol importanta in viata ei alaturi de David. Primul este Portofino ’97, numit dupa locul in care au petrecut prima vacanta impreuna.

Pentru imaginea acestui parfum, Victoria a purtat o rochie alba transparenta si a fost fotografiata pe plaja, cu parul ud.

Portofino ’97 este inspirat de inceputul relatiei cu David si in mod special de prima lor calatorie impreuna dupa ce s-au cunoscut in anul 1997. Doi ani mai tarziu s-au casatorit.

Urmatorul parfum este Suite 302, al carui nume este inspirat de camera de hotel din Paris pe care ea si David au frecventat-o de cateva ori de-a lungul anilor.

Imaginea acestui parfum este reprezentata de Victoria care poarta o rochie neagra mini din matase, cu parul prins intr-o coada stransa la spate.

Al treilea parfum este numit San Ysidro Drive, acesta fiind numele strazii pe care se afla proprietatea din Los Angeles a cuplului. In fotografia pentru acest parfum Victoria a pozat intr-o masina vintage decapotabila, purtand o rochie cu umerii goi.

„Euforicul Portofino ’97 evoca prima vacanta romantica a Victoriei cu sotul sau, in timp ce opulentul Suite 302 este inspirat de calatoriile lor pasionale la Paris, iar revitalizantul San Ysidro Drive reprezinta timpul petrecut de familie in California”, au scris reprezentantii brandului detinut de Victoria.

Victoria a colaborat cu maestrul parfumier Jerome Epinette pentru a crea parfumurile.

David Beckham a postat la randul sau pe Instagram imaginea capaniei in care sotia sa poarta lenjerie sexy.

In cadrul noului teaser pentru documentarul Netflix despre cariera lui David, cei doi au facut dezvaluiri despre primele momente in care s-au intalnit si atractia care s-a nascut intre ei.

Fosta membra Spice Girls si fostul fotbalist s-au intalnit la un meci de fotbal caritabil, in anul 1997.

„Faptul ca am mers la meci a fost in realitate pentru a-l vedea pe el – unii ar spune ca l-am urmarit”, a recunoscut Victoria in trailerul noului documentar.

Ea a dezvaluit ca David i-a atras atentia dupa un meci, intr-un bar din loja jucatorilor Manchester United. Ceea ce i-a atras atentia a fost faptul ca el statea cu parintii lui si parea un adevarat familist.

„Cand l-am vazut in loja fotbalistilor, toti ceilalti jucatori erau la bar, iar el statea si vorbea cu parintii lui. Eu sunt foarte apropiata de familia mea si mi-a placut aceasta latura a lui”, a declarat creatoarea de moda.

La randul sau, David a vorbit despre prima lor intalnire: „Pur si simplu imi placea”. Iar Victoria a raspuns: „Si eu il placeam pe el. Atat de simplu a fost.”

Se pare ca a fost dragoste la prima vedere pentru faimosul cuplu. Doi ani mai tarziu, in 1999, ei s-au casatorit la un castel de langa Dublin, Irlanda.

David si Victoria au impreuna patru copii – Brooklyn, de 24 de ani, Romeo, de 21 de ani, Cruz, 18 ani, si o fiica, Harper, de 12 ani.

Foto: Instagram/Victoria Beckham