Bradley Cooper si Jennifer Garner sunt „doar prieteni”: Actorii petrec mult timp impreuna pe plaja

jennifer garner
1
De Maria Constantin
13 aug. 2020

Exista zvonuri ca cei doi actori au o relatie romantica, dupa ce saptamana trecuta au fost vazuti impreuna la plaja, foarte fericiti. Insa niciunul nu a confirmat acest lucru.

Se pare ca relatia dintre Bradley Cooper si Jennifer Garner este una platonica, cu toate ca ei au fost fotografiati impreuna la plaja, iar imaginile au aprins imaginatia presei si a fanilor. „Sunt prieteni, asa cum au fost dintotdeauna”, a declarat o sursa pentru Us Weekly.

Bradley Cooper (45 de ani) si Jennifer Garner (48 de ani) au declansat un val de speculatii cu privire la o relatie romantica dupa ce miercuri, 5 august, au fost fotografiati impreuna pe o plaja din Malibu. In imaginile publicate de TMZ cei doi apareau in timp ce stateau de vorba in prezenta fiicei actorului, Lea De Seine (3 ani) si a fostei lui partenere, supermodelul Irina Shayk.

Jennifer Garner este singura

A doua zi, Us Weekly a scris ca Jennifer Garner s-a despartit de iubitul ei, omul de afaceri John Miller (42 de ani), dupa o relatie de doi ani. „El era pregatit pentru casatorie, dar ea nu a putut sa faca asta. Au ramas in relatii bune”, a spus o sursa.

O alta sursa a declarat in ianuarie ca Jennifer Garner era foarte multumita de relatia cu Miller, insa nu se simtea pregatita sa treaca la urmatorul nivel: „John dorea foarte mult sa se casatoreasca cu Jen, dar stia ca nu putea s-o preseze.”

Relatia lor a inceput in octombrie 2018, la sase luni dupa divortul actritei de Ben Affleck, dupa o casnicie de zece ani. Garner si starul in varsta de 47 de ani au doua fete, Violet (14 ani) si Seraphina (11 ani) si un baiat, Samuel (11 ani).

Cel mai bun lucru pentru Ben Affleck

O alta sursa citata de Us Weekly a declarat in august 2019 ca Ben Affleck se bucura ca fosta lui sotie nu a ramas singura. „Faptul ca ea avea un iubit a fost cel mai bun lucru care li s-a intamplat lui Ben si Jen dupa mult timp. Ben a devenit un parinte mai bun. Isi cresc copiii cum n-au mai facut-o inainte”, a spus persoana mentionata.

Bradley Cooper si Irina Shayk se lupta sa-si salveze relatia „de dragul fetitei lor”

Jennifer Garner si Ben Affleck au ramas in relatii bune si isi cresc copiii impreuna, iar Miller se integrase foarte bine in aceasta ecuatie. CEO-ul CaliGroup a fost si el casatorit, cu Caroline Campbell, cu care are doi copii. „John si Jen sunt pe aceeasi lungime de unda si stiu cum e sa cresti copiii dupa un divort. Sunt pe aceeasi linie si inteleg cum stau lucrurile”, a spus o sursa in august 2019 pentru Us Weekly.

La randul sau, Ben Affleck si-a gasit pe altcineva dupa divort. El are din martie o relatie cu actrita Ana de Armas, in varsta de 32 de ani.

Foto: Shutterstock.com