Bradley Cooper a dezvaluit cum i-a schimbat viata rolul de tata dupa dependente si depresie: „Sunt cu totul alt om acum”

1
De Cosmescu Elisabeta
19 iun. 2022

Bradley Cooper, celebrul actor american din comedia „The Hangover” s-a deschis publicului si a vorbit cu sinceritate despre perioada plina de anxietate si depresie in care consuma alcool si substante interzise. Mai mult decat atat, actorul a marturisit ca rolul de tata l-a facut sa-si cresca stima de sine si sa-si schimbe viata.

„Am invatat sa ma pretuiesc mai mult. Sa-mi recapat stima de sine. Sunt cu totul alt om acum”, a vorbit cu deschidere actorul in varsta de 47 de ani in cadrul unui podcast. In cadrul discutiei, actorul a marturist ca batalia din interiorul sau a fost una puternica si ca motivatia de depasi acest episod apasator a prins contur odata cu venirea pe lume a fetitei sale. Podcastul intitulat SmartLess de la Amazon Music si Wondery, moderat de Will Arnett, Jason Bateman si Sean Hayes, a mai adus in atentia fanilor momente in care Cooper a marturist ca s-a simtit „extrem de pierdut” mai ales in perioada in care cariera sa artistica era in declin.

„Ma simteam extrem de pierdut. La acea vreme eram dependent de cocaina. Poate suna ingrozitor ce spun acum, dar mi-am sectionat tendonul lui Ahile dupa ce am aflat ca am fost exclus din productia Alias. Apoi, a urmat o perioada neagra in care m-am luptat cu lipsa stimei de sine”, a spus actorul din ”A Star Is Born” si „Alias”.

Bradley Cooper, cel mai bun „profesor“ de carantina pentru fiica lui de 3 ani

Tot in cadrul podcastului american, Bradley Cooper s-a destainuit spunand ca Will Arnett a fost cel care l-a sustinut in perioada sa critica. Amandoi au dezvaluit ca au trecut prin perioade sumbre in care au apelat la substante interzise pentru a depasi depresia. Totodata, cei doi au marturisit ca au avut nevoie de sprijinul unui psihiatru pentru un tratament adecvat de recuperare. Apoi, actorul a punctat ca rolul de tata l-a ajutat sa vada viata cu alti ochi.

„Paternitatea a reusit sa schimbe totul. Viata poate sa fie neagra dar ea poate deveni pictata in culori frumoase cand primesti imboldul si energia unei fiinte umane minunate. Te bucuri din tot sufletul cand faci aceasta descoperire minunata. Cand sunt cu fetita mea e ca si cum sunt pe un platou de filmare sau intr-o camera de montaj… Si imaginati-va ca traiesc cam 40 de astfel de momente in fiecare zi cu fiica mea, care ma duc la acelasi nivel amplu de bucurie. Asta e ce simt cu adevarat, este pur si simplu adevarul”, a mai declarat actorul.

Irina Shayk dezvaluie secretul frumusetii ei naturale si parfumul de care nu se poate desparti

Cooper are grija de fiica lui, Lea De Seine, in varsta de 5 ani, alaturi de fotomodelul Irina Shayk. Cei doi au avut o relatie de patru ani, iar in 2019 cei doi ai decis sa se desparta. El a fost laudat anterior de partenera lui de viata spunand ca este „un tata uimitor”.

Intr-un interviu din mai 2021 publicat in editia americana ELLE, Irina Shayk a discutat despre rolul lor de parinti. „Nu am inteles niciodata termenul de co-parenting”, a spus ea. „Cand sunt cu fiica mea, sunt 100% mama, iar cand ea este cu tatal ei, el este 100% tatal ei. Co-parenting inseamna parenting.”

Foto: depositphotos.com