Ce actor celebru l-a ajutat pe Brad Pitt sa se lase de alcool

1
De Teodora Tirca
11 ian. 2020

Brad a tinut sa-i multumeasca prietenului sau pentru sprijinul pe care i l-a acordat in lupta cu alcoolismul.

Brad Pitt se poate mandri ca a scapat de dependenta de alcool, iar asta i se datoreaza in mare parte prietenului sau faimos. Actorul a vorbit pentru prima data despre problemele cu alcoolul in 2017, recunoscand ca o mare parte din procesul de vindecare a fost inscrierea la Alcoolicii Anonimi. Asa si-a dat seama ca are o problema pe care nu o mai poate nega si a inceput sa simta tot mai acut nevoia de schimbare.

Brad Pitt, despre divortul de Angelina: „Toi gresim, important e ce facem pentru a indrepta lucrurile”

Un prieten te trage inapoi din prapastie

Insa mai e cineva care l-a inspirat si l-a ajutat pe parcursul calatoriei sale dificile: actorul si prietenul sau Bradley Cooper, chiar cel care i-a inmanat in cadrul ceremoniei National Board of Review Annual Awards Gala premiul pentru „cel mai bun actor intr-un rol secundar”, pentru prestatia din Once Upon a Time… In Hollywood.

„Bradley tocmai si-a culcat fetita de doi ani si a venit aici in graba ca sa faca asta”, si-a inceput Brad Pitt discursul, referindu-se la Lea De Seine, fiica lui Cooper. „E un om bun. Am scapat de dependenta de alcool datorita lui si de atunci sunt mai fericit”, a continuat actorul.

„Am dus lucrurile prea departe”

In septembrie, starul din Ad Astra a declarat pentru New York Times: „Am renuntat la privilegiul de a pune gura pe alcool si am inceput sa merg la Alcoolicii Anonimi, pentru ca am dus lucrurile cat de departe am putut in ceea ce priveste chestia asta”.

View this post on Instagram

Stay humble. @goldenglobes

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

„Stateam pe un scaun, iar in jurul meu erau alti oameni care se luptau cu aceeasi dependenta, si toti erau atat de sinceri si deschisi. Acela a devenit spatiul in care ma simteam in siguranta si simteam ca nimeni nu ma judeca”, a povestit Brad despre experienta.

5 actori care au salvat vieti: Ce gesturi curajoase au facut dincolo de ecrane

De asemenea, actorul a declarat pentru GQ in 2017 ca s-a lasat de alcool pentru ca „nu mai suporta sa traiasca asa”. „Ajunsesem sa beau cantitati uriase de alcool, probabil ca as fi intrecut un rus. Devenisem bun la asta, un adevarat profesionist”, a adaugat el.

Bradley a fost alaturi de Pitt in aceasta perioada grea, probabil pentru ca el insusi trecuse prin asta, desi nu a vorbit la fel de deschis despre experienta. Totusi, in 2015 Cooper a declarat ca s-a lasat de baut cand se apropia de 30 de ani, alegere care i-a schimbat viata in bine.

Foto: Getty Images.