Brad Pitt, despre divortul de Angelina: „Toti gresim, important e ce facem pentru a indrepta lucrurile”

1
De Maria Constantin
7 dec. 2019

Despartirea de Angelina Jolie l-a trezit la realitate pe Brad Pitt. Starul a vorbit cu Anthony Hopkins despre greselile sale si a spus ca incearca sa le repare.

In septembrie, Brad Pitt a dezvaluit pentru The New York Times ca dupa divort a mers timp de un an si jumatate la reuniunile Alcoolicilor Anonimi. „Am dus lucrurile cat de departe am putut, asa ca am scos bautura de pe lista”, a spus el.

Starul a revenit asupra acestui subiect intr-o discutie cu Anthony Hopkins, publicata de revista Interview, in care amandoi au vorbit despre dependenta de alcool, relateaza Harper’s Bazaar. „Am citit ca ai avut ceva probleme cu bautura”, i-a spus actorul in varsta de 81 de ani. Pitt i-a raspuns: „Pai, mi-am dat seama ca-mi fac un deserviciu, era o evadare.”

Starul din „Tacerea mieilor” a vorbit si el deschis despre propria experienta. „Am fost nevoit sa o ascund, cu ani in urma”, a spus el, iar Brad Pitt a marturisit ca a decis sa se lase de baut in timp ce filmau impreuna: „Imi amintesc de Meet Joe Black, vorbeai despre asta, ca ai renuntat.”

Brad Pitt plange mai mult acum

Brad Pitt a dezvaluit, totodata, ca, pe masura ce imbatraneste, se simte mai miscat de unele lucruri si lacrimeaza mai des. „Cred ca n-am mai plans de 20 de ani, iar acum, la varsta asta, ma simt mai emotionat. Emotionat de copiii mei, de prieteni, de vesti. Doar emotionat”, a spus actorul in varsta de 55 de ani.

„Cred ca e un semn bun. Nu stiu unde o sa duca asta, dar cred ca e un semn bun”, a adaugat el.

Greseala pe care Brad Pitt n-o mai poate repara: fiul sau nu vrea sa-l ierte

Avand mai multa experienta de viata, Hopkins i-a raspuns ca trebuie sa se astepte la mai multe momente emotionante in viata lui de acum inainte. „O sa vezi, cu cat imbatranesti, o sa tot lacrimezi”, i-a spus el, adaugand ca lacrimile despre care vorbeste el nu sunt rezultatul tristetii.

„Toti facem greseli. Dar care e urmatorul pas?”

Pitt a vorbit si despre rascumpararea greselilor. El considera ca oamenii ar trebui judecati dupa cum reactioneaza cand gresesc, nu dupa greselile pe care le fac. „Cred ca traim intr-o perioada in care suntem foarte critici si ne grabim sa tratam oamenii ca pe niste obiecte de unica folosinta. Intotdeauna am dat o mare importanta greselilor. Dar ceea ce defineste o persoana este ceea ce face dupa o greseala”, a explicat el.

„Toti facem greseli. Dar care e urmatorul pas? Cultura noastra nu ne indruma sa vedem care e urmatorul pas al acestei persoane. Iar asta este partea cea mai revigoranta si mai interesanta”, a adaugat el.

Foto: Getty Images.