4 zodii care trec peste o despartire cu demnitate

1
De Cristina Tudor
15 apr. 2024

De multe ori, ne aratam adevarata fata, slabiciunile si vulnerabilitatea atunci cand suntem victime ale unui eveniment trist.

Poate ca ne este usor sa fim puternice cand suntem fericite si lipsite de griji, dar lucrurile stau cu totul altfel daca suntem parasite sau nevoite sa incheiem o relatie care a insemnat mult pentru noi.

Azi nu te amaram insa cu lacrimi si suspine, ci iti prezentam cele patru zodii care nu se lasa doborate nici de finalul unei povesti fierbinti de iubire!

Zodii care supravietuiesc cu demnitate despartirilor

Descopera mai jos cele patru semne care ar trebui sa te inspire cu comportamentul lor dupa despartire!

Gemeni

Sunt persoane care afirma ca Gemenii nu ajung niciodata sa iubeasca cu profunzime, ca pastreaza o distanta, o lejeritate chiar si in cele mai aprinse povesti de dragoste, care le permite sa isi revina dupa despartirile dureroase. Noi preferam sa numim insa acest comportament in aparenta indiferent cu totul altfel: demnitate.

Oricat de mult ar fi iubit Gemenii, ei stiu mai bine ca nimeni ca, daca se vor lasa in voia tristetii covarsitoare, nu ii va ajuta cu nimic. Aceste zodii intelectuale sunt capabile sa isi controleze sentimentele si nu le place sa fie compatimiti, asa ca vor avea grija sa isi ascunda impulsul de a se ghemui undeva departe si de a plange. Desigur, ii ajuta si rezervele native de voiosie, dar totul rezida, in esenta, din firea lor demna!

Fecioara

Rareori ai sa vezi o Fecioara doborata la pamant, plangand cu sughituri si implorand sa fie primita inapoi. Stabila si in perfect acord cu sentimentele sale, nativa e prea constienta de ea pentru a se lasa dominata de emotii distructive. Poate parea blanda sau timida in exterior, dar adevarul este ca ascunde rezerve uriase de putere.

Daca pe Gemeni ii ajuta buna dispozitie nativa sa treaca peste suparari, Fecioara este sustinuta de aplecarea sa spre perfectionism, de seriozitatea si responsabilitatea pe care o simte atat fata de ea insasi, cat si fata de ceilalti. Toate aceste trasaturi o vor impiedica sa continue sa isi planga de mila si ii vor darui puterea de a o lua de la capat chiar si dupa cele mai grele despartiri. Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: depositphotos.com