Tom Brady si Gisele Bündchen divorteaza oficial dupa 13 ani de casnicie

1
De Teodora Tirca
28 oct. 2022

Cei doi au confirmat pe Instagram ca si-au finalizat divortul dupa mai mult de 13 ani de casnicie.

Fundasul N.F.L. Tom Brady si supermodelul Gisele Bündchen isi spun oficial adio, a declarat Brady azi  pe Instagram.

Brady a scris in postarea sa ca el si Gisele si-au finalizat divortul zilele acestea.

„Am ajuns la aceasta decizie pe cale amiabila si cu recunostinta pentru timpul petrecut impreuna”, a spus el. „Am luat multe lucruri in considerare. A face acest pas este, desigur, dureros si dificil, asa cum este pentru multi oameni care trec prin asta in fiecare zi in intreaga lume. Cu toate acestea, ne dorim numai bine unul altuia, in timp ce urmarim orice capitole noi din viata noastra care nu au fost inca scrise.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele)

Bündchen a spus si ea intr-o postare pe Instagram ca ea si Brady vor continua sa-si creasca copiii impreuna „pentru a le oferi dragostea, grija si atentia pe care o merita”.

„Decizia de a pune capat unei casnicii nu este niciodata usoara, dar ne-am despartit si, desi este, desigur, dificil sa treci prin asa ceva, ma simt binecuvantata pentru timpul petrecut impreuna si ii doresc numai bine lui Tom intotdeauna.”

Brady, in varsta de 45 de ani, joaca fotbal profesionist de mai bine de doua decenii, iar Bündchen, in varsta de 42 de ani, a vorbit public despre dorinta ca el sa se retraga si sa petreaca mai mult timp cu familia lor. Brady s-a retras dupa sezonul trecut, apoi s-a razgandit si a ales sa revina la Tampa Bay Buccaneers.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Brady (@tombrady)

De cand s-au cunoscut, Brady, un fundas vedeta, si Bündchen, supermodel, au format un cuplu popular, in permanenta sub ochii publicului. Pana sa se cunoasca, Brady castigase deja trei Super Bowl-uri cu New England Patriots, iar Bündchen era unul dintre cele mai faimoase modele din lume, cu cele mai mari castiguri si un loc permanent pe copertile revistelor.

Brady si Bündchen s-au casatorit in 2009, dupa ce s-au cunoscut printr-un prieten. Au avut prima intalnire in 2006.

„In momentul in care l-am vazut, mi-a zambit si mi-am spus: <<Acesta este cel mai frumos si mai carismatic zambet pe care l-am vazut vreodata!>>”, a declarat Bündchen in 2009. „Am stat si am vorbit timp de trei ore. Trebuia sa merg acasa de Craciun, dar nu voiam sa plec. Stii acel sentiment cand nu te poti satura? Din prima zi in care ne-am intalnit, nu am petrecut nicio zi fara sa vorbim unul cu celalalt.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele)

Au avut doua ceremonii, una la o biserica catolica din Santa Monica, California, si alta cu prietenii din Costa Rica.

„Uneori le spun oamenilor ca eu si sotul meu ne iubim atat de mult ca ne-am casatorit de doua ori”, a scris Bündchen in autobiografia ei, „Lectii: calea mea catre o viata plina de sens”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele)

Bündchen si Brady au doi copii impreuna – un fiu, Benjamin, de 12 ani, si o fiica, Vivian, de 9 ani. Brady are si un fiu, Jack, de 15 ani, dintr-o relatie anterioara cu actrita Bridget Moynahan.

Foto: Getty Images.