Tom Brady s-a suparat dupa ce Gisele Bündchen si-a angajat avocat pentru divort

1
De Maria Constantin
19 oct. 2022

Starul american nu poate sa accepte ca mariajul lui s-a incheiat. Pentru el, aceasta este cea mai grea infrangere.

Pasiunea pentru fotbal il costa scump pe Tom Brady. Absentele lungi de acasa si neputinta de a pune capat carierei au determinat-o pe Gisele Bündchen sa se pregateasca pentru divort, decizie cu care Tom nu se poate obisnui, relateaza Page Six.

O sursa din anturajul sportivului a spus ca „e destul de clar ca el sufera. Se simte foarte ranit de ea”, a spus sursa pentru People.

Starul din liga profesionista de fotbal american spera intr-o impacare, dar se pare ca Gisele vrea sa traga linie si nu mai este dispusa la concesii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Vedeta in varsta de 42 de ani a fost vazuta in timp ce isi purifica masina de energie negativa, cu ajutorul unei experte holistice, si nu purta verigheta. Experienta terapeutica a avut loc la cateva zile dupa ce Page Six a dezvaluit ca Bündchen si Brady, care sunt casatoriti de 12 ani, si-au angajat avocati pentru divort.

Tom Brady si Gisele Bündchen au o problema de cuplu: Ea a facut un sacrificiu, acum e randul lui

„Nu cred ca va mai fi un pas inapoi acum. Amandoi au avocati si analizeaza ce implica o despartire, ce primeste fiecare si ce bani vor fi”, a spus sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

„La fel ca in alte casnicii, de vina nu este doar un lucru”

In timp ce unele voci au considerat ca este „sexist” sa se reduca problemele lor la cariera lui Brady, alte surse au spus pentru Page Six ca „la fel ca in alte casnicii, de vina nu este doar un lucru. Gisele a spus clar ca e ingrijorata ca Tom joaca fotbal si ca au avut multe discutii despre asta.”

Tom Brady trebuie sa aleaga, iar miza e uriasa: fotbalul sau casnicia cu Gisele Bündchen

Vedeta nu a fost deloc multumita ca Brady si-a continuat activitatea sportiva in timp ce mariajul lor scartaia. „E un sport violent, iar eu am copii si as vrea ca el sa fie mai prezent”, a spus ea luna trecuta pentru revista Elle, adaugand ca a avut „din nou si din nou” discutii cu el pe aceasta tema.

Tom si Gisele au un fiu, Bejamin (12 ani), o fiica, Vivian (9 ani) si un alt baiat, Jack (15 ani), dintr-o relatie anterioara a lui Tom, si s-au despartit dupa ce fundasul s-a intors pe teren pentru al 23-lea sezon din cariera lui.

Desi el a sperat ca sotia lui isi va face aparitia pe stadion pentru a-l sustine, Gisele nu a venit la niciun meci din acest campionat.

Foto: Instagram/Gisele Bundchen