Cine e barbatul atragator cu care Gisele Bundchen a iesit in oras dupa divortul de Tom Brady

1
De Maria Constantin
18 nov. 2022

Tom Brady e de neinlocuit pe terenul de fotbal, dar in afara acestuia locul sau nu pare imposibil de ocupat.

Gisele Bundchen a fost vazuta sambata seara in compania unui barbat atragator. Potrivit Page Six, acesta este instructorul ei de jiu-jitsu, Joaquim Valente.

Cei doi au iesit impreuna sa ia cina la restaurantul Koji din provincia Puntarenas din Costa Rica. Modelul in varsta de 42 de ani a venit impreuna cu cei doi copii, Benjamin (12 ani) si Vivian (9 ani), iar Valente a venit cu ajutorul lui, Jordan.

Gisele Bündchen dezvaluie cosmarul prin care a trecut pe parcursul carierei ei de supermodel

Site-ul monden PurePeople din Brazilia a scris saptamana trecuta ca Bundchen si Valente au o relatie, insa o sursa a declarat pentru Page Six ca zvonurile despre o legatura amoroasa sunt complet false.

„Joaquim si fratii lui i-au instruit pe Gisele si copii in artele martiale in ultimul an si jumatate”, a spus sursa, adaugand ca relatia dintre supermodelul brazilian si antrenorul ei este „strict platonica si profesionala”.

Gisele a inceput sa faca jiu-jitsu in februarie si a spus pe Instagram ca Joaquim si fratii lui, Pedro si Gui, sunt „niste profesori grozavi”.

„Cred ca cu cat avem mai multe instrumente in trusa, cu atat mai bine. Ma simt mai increzatoare si mai puternica de cand am inceput sa practic autoapararea. Cred ca e o aptitudine importanta pentru toti, dar mai ales pentru noi, femeile”, a spus vedeta.

Brady a reactionat atunci pe Twitter, glumind: „Zilele in care las farfuriile in chiuveta sunt numarate.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Mariajul lui Tom Brady cu Gisele Bundchen a ajuns la final dupa „o cearta epica”

Page Six a anuntat in septembrie ca mariajul lui Tom Brady cu Gisele Bundchen a ajuns la final dupa „o cearta epica”. Cei doi au asteptat cateva saptamani inainte de a-si anunta, in octombrie, despartirea, in mesaje separate pe Instagram Stories. Ei au mentionat ca au finalizat divortul lor „dureros” si „dificil”.

Tom Brady s-a suparat dupa ce Gisele Bündchen si-a angajat avocat pentru divort

„Am ajuns la aceasta decizie in mod amicabil si cu recunostinta pentru timpul petrecut impreuna. Vom continua sa lucram impreuna ca parinti”, a scris jucatorul de fotbal american in varsta de 45 de ani pe platforma de socializare.

La randul sau, fostul model al casei Victoria’s Secret a anuntat ca prioritatea o reprezinta copiii.

Foto: Instagram/Gisele Bundchen