Gisele Bündchen promite sa ramana alaturi de fiul ei vitreg „orice s-ar intampla”, in ciuda divortului de Tom Brady

1
De Teodora Tirca
24 aug. 2023

Oricat de dureros ar fi fost divortul de Tom Brady, Gisele ii iubeste fiul cel mare ca si cum ar fi al ei.

In ciuda divortului de tatal baiatului, Gisele Bündchen promite ca va fi acolo pentru fiul ei vitreg, indiferent de situatie. El este cel mai mare fiu al lui Tom Brady, din relatia lui anterioara cu Bridget Moynahan.

Intr-o postare pe Instagram prin care sarbatoreste aniversarea de 16 ani a lui Jack, supermodelul a impartasit un mesaj dulce in care arata cat de mult tine la el, indiferent daca relatia ei cu Tom s-a racit.

„La multi ani, Jack! Nu pot sa cred ca ai implinit 16 ani! Imi amintesc cand erai doar o aluna mica, iar acum esti mai inalt decat mine. Sunt atat de norocoasa sa te am in viata mea si voi fi mereu aici pentru tine, indiferent ce se intampla! Te iubesc atat de mult!❤️”, a scris ea in postare.

Fostul inger al Victoria’s Secret, in varsta de 43 de ani, a impartasit trei fotografii emotionante cu adolescentul – inclusiv una in care ea era tanara si il tinea in brate cand era doar un bebelus.

Gisele Bündchen holding Jack as a baby

Foto: Instagram/@gisele

O alta fotografie ii arata pe Jack si Bündchen stand spate in spate pentru a dovedi ca el a intrecut-o deja la inaltime pe mama lui vitrega, care are 1,8 m inaltime.

Gisele Bündchen standing with her son Jack

Foto: @gisele

In a treia fotografie, Jack isi imbratiseaza strans ceilalti doi frati mai mici intr-o poza de grup. Bündchen si Brady au doi copii impreuna: Benjamin, de 13 ani, si Vivian, de 10 ani.

Tom Brady and Gisele Bündchen posing for a photo with their three kids

Foto: @gisele

Faimosul fotbalist Tom Brady, in varsta de 46 de ani, i-a dedicat, de asemenea, o postare dulce fiului sau de ziua lui de nastere.

„16 ani de bucurie alaturi de fiul meu, cel mai bun frate, prietenul si coechipierul (cel mai dulce, cel mai amabil, cel mai iubitor) la care ar putea spera orice parinte”, a scris el sub o serie de fotografii cu Jack.

„Ne-ai schimbat vietile din ziua in care te-ai nascut si fiecare zi de atunci a fost o binecuvantare pentru toti cei care te cunosc si au norocul sa te aiba in viata lor.”

Brady a inceput sa se intalneasca cu Bündchen inainte ca fosta sa partenera sa-i nasca primul copil, iar de atunci supermodelul a ajutat la cresterea lui Jack cu iubire si dedicare.

Foto: depositphotos.com