Blake Lively este insarcinata. Actrita si sotul sau, Ryan Reynolds, asteapta al patrulea copil

1
De Georgiana Dorobantu
17 sept. 2022

Ryan Reynolds si Blake Lively isi maresc familia.

Actrita din Gossip Girl, in varsta de 35 de ani, si sotul sau, actorul canadian Ryan Reynolds, asteapta cel de-al patrulea copil. Ei au trei fiice – James, de sapte ani, Inez, de cinci ani, si Betty, de doi ani.

Blake si-a facut aparitia pe covorul rosu la al zecelea summit Forbes Power Women purtand o rochie mini stramta, acoperita cu paiete, care ii punea in evidenta burtica de gravida.

In luna decembrie a anului trecut, Reynold, in varsta de 45 de ani, a vorbit despre cat este de important pentru el sa petreaca timp impreuna cu copiii, adaugand ca acesta este principalul motiv care l-a motivat sa ia o pauza in cariera.

Bradley Cooper si Irina Shayk incearca sa isi refaca relatia, la 3 ani de la despartire. Mai vor un copil impreuna

Blake Lively si Ryan Reynolds au impreuna trei fiice

Intr-un interviu acordat jurnalistei Jessi Hempel, in care a vorbit despre perioada lui „sabatica”, starul din „Deadpool” a spus ca nu vrea sa rateze niciun moment important din vietile celor trei copii ai sai.

„Cel mai important pentru mine, si stiu ca si tu ai copii, este acela de a nu rata timp pretios pe care as putea sa-l petrec cu copiii mei”, i-a spus Reynolds jurnalistei americane.

El a adaugat ca vrea sa-si traiasaca viata „ca un om normal”. „Vreau ca ei sa aiba un program cat se poate de normal. Timp de multi ani, cand sotia mea, Blake, lucra la un film, eu nu filmam, stateam cu copiii si viceversa. Astfel ca faceam cumva schimb. Nu am lucrat niciodata in acelasi timp. Dar eram tot timpul plecati. Asa ca si copiii erau plecati”, a declarat actorul canadian.

Reynolds a mai explicat ca „stilul de viata a devenit mai complicat pe masura ce copiii au crescut.”

Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima data despre rolul de mama: „Dupa ce am nascut, am simtit ca viata mea a inceput de la capat”

„Acum ca sunt la scoala, au un program relativ normal. Cred ca este extrem de important pentru dezvoltarea lor si chiar ma bucur sa fiu un tata prezent”, a adaugat el, potrivit People.

„Imi place sa ii duc dimineata la scoala, imi place sa ii iau. Imi place ca am orele dintre cele doua pentru a ma concentra asupra lucrurilor care ma pasioneaza cu adevarat, preucm MNTN si Maximum Effort [compania sa de marketing]. Este ca un numar de jonglerie”, a mai spus starul.

In 2020, Blake a vorbit la randul sau despre echilibrul dintre cariera si timpul petrecut alaturi de copii.

Intr-un interviu pentru Haper’s Bazaar, citat de Daily Mail, ea a dezvaluit ca isi alege cu mare grija rolurile, pentru ca fiecare proiect insemna mai putin timp petrecut cu fiicele sale.

Intrebata cum isi alege rolurile, actrita a raspuns: „Cred ca trebuie sa-mi placa foarte, foarte, foarte mult [un rol], pentru ca sunt obsedata de copiii mei. Deci da, trebuie sa merite cu adevarat ca sa ma ia de langa ei.”

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

Ryan Reynolds si Blake Lively formeaza un cuplu din anul 2010, atunci ca s-au intalnit pe platourile filmului „Green Latern”. Ei s-au casatorit in anul 2012.

Foto: Getty Images