Ryan Reynolds si Blake Lively, indragostiti ca la inceput: Cum au recreat prima lor intalnire

1
De Maria Constantin
3 aug. 2021

Cei doi actori au mers din nou la restaurantul in care au avut prima lor intalnire romantica, in urma cu un deceniu.

Povestea de dragoste pe care o traiesc Ryan Reynolds si Blake Lively continua la fel de frumos ca atunci cand s-au cunoscut. Au trecut zece ani de atunci, timp in care au venit pe lume si cei trei copii, iar ei sunt indragostiti ca in prima zi, dovada felul in care si-au aniversat inceputul relatiei.

Un loc special

Cei doi actori au sarbatorit zece ani de la prima intalnire la acelasi restaurant de sushi din Boston in care a inceput povestea lor de iubire, relateaza People.

„Daca nu era locul asta, n-am fi fost impreuna. Nu glumesc”, a scris Lively (33 de ani) pe Instagram Story despre restaurantul O Ya. „Niciun restaurant nu inseamna mai mult pentru noi”, a adaugat ea.

Sotul ei, in varsta de 44 de ani, a postat si el un selfie facut impreuna in fata localului. „Restaurantul nostru preferat, la a patra ei intalnire favorita”, a scris Reynolds.

Ulterior, starul a postat o alta imagine, cu un mesaj amuzant care ii acoperea figura: „Postez din nou asta fiindca am ratat cerceii draguti ai sotiei mele. M-a antrenat mai bine decat atat. Scuze daca am suparat pe cineva”, a glumit el.

„Corect”, i-a raspuns Lively, distribuindu-i postarea.

Intalnire cu pantofi mai comozi

Actrita a mai distribuit o imagine in care apare in tinuta cu care a mers la intalnire – o rochie lunga cu imprimeu in buline si nasturi in fata, de la decolteu pana la baza, si sandale negre, tinuta accesorizata cu cercei din aur.

Reynolds arata perfect intr-o camasa albastra cu maneci scurte, pantaloni gri, pantofi bej si o sapca din stofa de aceeasi culoare.

Ryan Reynolds: „Blake Lively si fiicele mele sunt singurii supereroi de care am nevoie”

„Dupa 10 ani. Inca iesim la ‘prima noastra intalnire’. Dar in niste pantofi mult mai confortabili”, a scris vedeta din „Gossip Girl”.

Cele doua staruri s-au pozat si in bucataria restaurantului, alaturi de angajati, si au mai publicat o fotografie in care apar la masa, tinandu-se de mana.

Cum s-au cunoscut Ryan si Blake

Reynolds si Lively s-au cunoscut in 2010, cand au jucat in „Green Lantern”. Ei au inceput sa iasa impreuna un an mai tarziu, iar in septembrie 2012 s-au casatorit. Cuplul are trei fiice, James (sase ani si jumatate), Inez (patru ani si jumatate) si Betty (21 de luni).

Starul din „Deadpool” a povestit recent, in podcastul SmartLess, cum a fost prima lui intalnire cu Lively: „Am intalnit-o pe Blake in cea mai adanca parte a fundului Universului, numita Green Lantern. Eram prieteni si dupa vreun an si jumatate am mers la o intalnire dubla, dar atunci eram amandoi singuri.”

Ryan Reynolds si Blake Lively au donat un milion de dolari pentru lupta impotriva COVID-19

Reynolds a povestit ca pe atunci tineau legatura si se vedeau doar ocazional, inainte de a incepe sa iasa impreuna. „Urmatorul lucru a fost ca ea se ducea in Boston, eu ajungeam in Boston, si i-am zis: ‘Pai, vin cu tine. Ne-am urcat in tren si am calatorit impreuna’. Mai ca o imploram sa se culce cu mine”, a spus el.

Actorul a adaugat ca legatura care s-a format repede intre ei a fost „ca intr-o poveste”. „Dupa o saptamana ma gandeam ca ar trebui sa ne luam o casa impreuna. Si asta am facut”, a marturisit acesta.

Foto: Getty Images.