Blake Lively il tachineaza iar pe sotul sau, actorul Ryan Reynolds, cu un clip pe Instagram: „Prea sexy”

1
De Georgiana Dorobantu
22 aug. 2023

Umorul pare sa fie secretul unei relatii fericite, cel putin in cazul actorilor Blake Lively si Ryan Reynolds.

Cei doi se tachineaza reciproc pe retelele de socializare si se amuza unul pe seama celuilalt, spre incantarea fanilor.

Cea mai recenta „isprava” a actritei din „Gossip Girl” este un video publicat pe Instagram, in care rade de statutul de sex symbol al sotului ei.

Blake, in varsta de 36 de ani, a editat o fotografie in care Ryan, de 46 de ani, poarta ochelari de soare, un tricou alb si bea dintr-o sticla.

Apoi actrita a adaugat versurile melodiei „I’m too sexy” pe tricoul sotului ei.

Foto: Instagram/Blake Lively

„Prea sexy pentru camasa mea. Atat de sexy ca doare. Sunt prea sexy pentru Milano, prea sexy pentru New York”, a scris Blake in postarea de pe Instagram.

Ryan Reynolds si Blake Lively, fotografiati pentru prima oara dupa ce s-a nascut al patrulea copil. Cum au fost surprinsi pe strazile New York-ului

Ryan Reynolds a fost declarat Cel mai sexy barbat in viata de revista People in anul 2010.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Lively si Reynolds se amuza des unul pe seama celuilalt pe retelele de socializare. In 2021, actrita a comentat la o postare distribuita de Reynolds, in care acesta muta o broasca testoasa de pe sosea.

„Ar trebui sa credem ca aceasta postare nu este despre bratele tale sculptate?”, a scris Lively in comentarii, apoi a adaugat si o serie de imagini pe Insta Story cu bratele lui, pe care a adaugat GIF-uri cu artificii sau frisca.

Taylor Swift si Blake Lively, o prietenie cum rar vezi intre vedete. Ce s-a aflat despre cele doua staruri

Totul a inceput in anul 2016, atunci cand Ryan i-a urat la multi ani lui Billy Ray Cyrus, nascut in aceeasi zi cu sotia lui. „Vreau sa-i urez lui Billy Ray Cyrus la multi ani si o aniversare minunata. Te iubesc din toata inima. De asemenea, la multi ani si sotiei mele”, a glumit Ryan pe retelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

In anul urmator, Ryan i-a urat la multi ani sotiei sale postand o fotografie cu ei doi, dar din care ea era decupata. Blake s-a „razbunat” in octombrie 2017, de ziua de nastere a actorului. „La multi ani, iubitule”, a scris Blake intr-o postare in care a inclus o fotografie cu Ryan Gosling si sotul sau, acesta din urma fiind decupat din imagine.

Ryan Reynolds si Blake Lively s-au casatorit in anul 2012. Ei au impreuna trei fiice – James, de opt ani, Inez, de sase ani si Betty, de trei ani. In luna februarie Lively a dezvaluit ca a adus pe lume cel de-al patrulea copil.

In timpul unui discurs emotionant din noiembrie 2022, atunci cand Reynolds a primit premiul American Cinematheque Award, Blake l-a laudat pentru cat este de dedicat familiei lor.

„Acest barbat a contribuit la fericirea internationala a lumii prin arta lui, inima lui, filantropia lui, umorul lui, integritatea, etica de lucru incomparabila”, a spus actrita.

„Iar acum eu sunt acasa pentru el si fetele noastre reprezinta acasa pentru el. Si la fel cum baiatul acela de 19 ani care obisnuia sa faca naveta acasa, in Canada, acum se grabeste sa ajunga acasa, fie ca este pe cealalta parte a globului sau la o intalnire peste drum. Este hotarat sa ajunga acasa”, a mai spus Blake despre sotul ei.

Foto: depositphotos.com