Ryan Reynolds si Blake Lively, fotografiati pentru prima oara dupa ce s-a nascut al patrulea copil. Cum au fost surprinsi pe strazile New York-ului

1
De Cristiana Astefanoaiei
28 feb. 2023

Ryan Reynolds si Blake Lively au fost surprinsi in fotografii in timp ce se plimbau de mana in New York, acum cateva zile. Ei au fost vazuti pentru prima data de cand si-au intampinat cel de-al patrulea copil.

In imagini, se vede cum Blake a adoptat un stil casual chic, purtand un top negru cu vesta, jacheta cu fermoar si pantaloni de jogging, asortati cu adidasi. Ea a imbracat o haina camel, si-a purtat parul in bucle soft si s-a machiat discret.

Ryan a purtat o jacheta albastra captusita, un pulover gri si pantaloni gri, cu o sapca de baseball si ochelari de soare.

Fotografiile au fost facut publice de revista online Daily Mail.

Ryan Reynolds si Blake Lively, indragostiti ca la inceput: Cum au recreat prima lor intalnire

Se pare ca celor doi li se potriveste viata de familie, pentru ca intotdeauna fac glume si declaratii simpatice despre cum decurge atmosfera in casa lor. Intr-un interviu recent, actorul cunoscut pentru rolul sau din Deadpool a spus ca, desi este haos, fac fata cu brio unui camin plin de copii.

„Este o gradina zoologica aici. Acesta este biroul meu. Ca sa fiu sincer, probabil ca imi voi petrece tot restul vietii aici (…) Toata lumea se descurca de minune. Toata lumea se descurca de fapt fantastic. Daca nu ne-am fi dat seama pana acum, cred ca am fi avut mari, mari probleme”, a declarat Ryan Reynolds intr-un interviu.

Blake Lively a nascut de curand

Ryan Reynolds si Blake Lively au devenit parinti pentru a patra oara in urma cu putin timp, in mare secret. Desi cei doi nu au facut un anunt clasic despre venirea pe lume a celui de-al saselea membru al familiei lor, ei au publicat pe Instagram o fotografie in care este evident ca actrita nu mai este insarcinata. La descriere au notat: „am fost ocupati”. In stilul lor caracteristic, au anuntat cu nonsalanta, in timpul evenimentului american Super Bowl, ca s-a nascut al patrulea copil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Cuplul are deja trei fiice, James, 8 ani, Betty, 6 ani, si Inez, 3 ani. Nu se stie daca cel mai nou membru al familiei este tot o fetita sau un baietel si inca nu s-a aflat nici numele pe care bebelusul il va purta. Totusi, se zvoneste ca Taylor Swift i-ar fi dat de gol intr-una dintre melodiile sale si ca acesta va fi botezat Daisy May.

Taylor Swift si Blake Lively, o prietenie cum rar vezi intre vedete. Ce s-a aflat despre cele doua staruri

La scurt timp dupa anunt, o sursa apropiata celor doua vedete a declarat, conform publicatiei People, ca „Blake si Ryan sunt extraordinari impreuna”.

„Ryan este un tata grozav. Este foarte dragut cu Blake. Sunt foarte entuziasmati de noul bebelus. Surorile mai mari s-au adaptat foarte bine”.

Foto: depositphotos.com