Actorul Ryan Reynolds, care sufera de anxietate, a vorbit deschis despre starea lui de sanatate mintala: „Nu este intotdeauna grozava”

1
De Georgiana Dorobantu
12 oct. 2023

Actorul a dezvaluit in trecut ca s-a luptat intreaga viata cu anxietatea.

Ryan Reynolds a vorbit despre starea sa de sanatate mintala la cea de-a 11-a editie a galei Bring Change To Mind, desfasurata la New York.

Actorul in varsta de 46 de ani, care a primit premiul Robin Williams Legacy Of Laughter din partea organizatiei nonprofit dedicata promovarii sanatatii mintale, a vorbit cu jurnlistii publicatiei Page Six despre propria lui stare de sanatate mintala.

Intrebat cum reuseste sa-si pastreze echilibrul si care este starea lui, actorul a raspuns „Nu intotdeauna grozava, sincer sa fiu”.

Blake Lively il tachineaza iar pe sotul sau, actorul Ryan Reynolds, cu un clip pe Instagram: „Prea sexy”

„Am propriile mele mici ritualuri si tot felul de lucruri care ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant si imi ajuta mintea sa nu sa se invarta fara control”, a spus Reynolds, citat de Mail Online. El a dezvaluit in trecut ca s-a luptat intreaga viata cu anxietatea.

Starul canadian, care este casatorit cu actrita Blake Lively a adaugat „Uneori sunt bun la asta, alteori nu.”

Ryan Reynolds mediteaza atunci cand simte ca „nu detine controlul”

El a mai spus ca atunci cand simte ca are un moment „in care nu detine controlul” isi ia putin timp liber si mediteaza.

Nu este prima data cand Ryan Reynolds vorbeste deschis despre lupta sa cu problemele de sanatate mintala.

„Am avut anxietate intreaga mea viata. Simt ca exista doua parti ale personalitatii mele, iar uneori acea parte preia controlul”, a declarat el in emisiunea Sunday Mornings a postului american CBS.

In cadrul evenimentului gazduit de fundatia creata de actrita Glenn Close, Ryan a mai discutat despre modul in care impleteste practicile care sustin sanatatea mintala cu rolul de tata a patru copii.

Ryan Reynolds si-a prezentat colonoscopia pe internet dupa ce a pierdut un pariu

Intr-o declaratie pentru People, el a vorbit despre importanta de a-i invata pe copiii lui sa fie constienti de sine si de starea lor psihica.

„Se rezuma mai mult la a vorbi cu ei despre orice. Este o chestiune sincera cand spun ca sunt foarte interesat de cum a decurs ziua pentru ei si cum merg lucrurile”, a spus actorul.

Ryan si Blake au impreuna trei fiice – James, de opt ani, Ines, de sapte ani, si Betty, de patru ani, precum si un al patrulea copil, nascut in februarie 2023, al carui sex si nume nu au fost dezvaluite.

„Pentru mine, cea mai buna parte a zilei este sa ii duc la scoala si sa ii iau de la scoala. Cred ca noi, ca parinti, suntem mai bine echipati sa facem fata rigorilor copilariei acum prin intermediul copiilor nostri decat atunci cand eram eu copil. Este complet diferit acum. Oamenii sunt mult mai constienti de sine”, a declarat Reynold.

„Si cred ca asta este lucrul pe care ne concentram cel mai mult cu copiii nostri, sa fie constienti de sine. Nu sa fie fericiti, nu sa fie ceva anume – ci sa fie constienti de ceea ce simt si sa faca fata situatiilor care ii asteapta”, a mai spus actorul.

Foto: depositphotos.com