Blake Lively a dezvaluit care este regula „simpla” pe care ea si Ryan Reynolds o urmeaza pentru o casnicie fericita

1
De Georgiana Dorobantu
28 feb. 2024

Blake Lively a vorbit despre regula pe care ea si sotul sau, actorul Ryan Reynolds, o respecta pentru a mentine pasiunea in casnicia lor, dupa mai bine de 12 ani impreuna.

Actrita in varsta de 36 de ani, mama a patru copii, si starul din „Deadpool”, in varsta de 47 de ani, sunt casatoriti de 12 ani si sunt tot timpul in lumina reflectoarelor. Dar ei si-au stabilit inca de la inceputul relatiei ca nu vor lasa celebritatea si toate avantajele, dar si dezavantajele care vin odata cu ea, sa le afecteze viata de cuplu.

In ciuda programului lor incarcat ca staruri de la Hollywood, cei doi au stabilit sa nu lucreze niciodata in acelasi timp, spunand ca aceasta este regula care ii ajuta sa aiba o casnicie rezistenta.

Blake a declarat ca au luat prima data aceasta decizie de a-si pune pe primul loc viata personala chiar de cand au inceput relatia si au respectat-o intotdeauna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

In emmisiunea colegei sale de platou din filmul „Sisterhood of the Traveling Pants”, Amber Tamblyn, vedeta din „Gossip Girl” a explicat ca desi munca este importanta pentru ea si sotul sau, nu vor lasa niciodata cariera sa intervina intre ei.

„Cand eu si Ryan am inceput relatia, ne-am facut o regula sa nu lucram amandoi in acelasi timp astfel incat sa punem pe primul loc viata personala”, a declarat actrita, citata de Daily Mail.

Ryan Reynolds spune ca el si Blake Lively ii invata pe copiii lor despre „importanta constiintei de sine”

Ea a adaugat ca uneori le-a fost dificil sa respecte aceasta regula, mai ales la inceputul relatiei, cand ea filma constant.

„Eram obisnuita sa muncesc mult si sa nu ma opresc. In special pentru ‘Gossip Girl’, care a facut parte din viata timp de sase ani si uneori filmam si trei episoade odata”, a declarat actrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blake si Ryan se tachineaza adesea pe retelele de socializare, in timp ce vorbesc public despre secretele lor pentru o poveste de iubire ce rezista.

In anul 2019, intr-un interviu pentru People, Ryan a oferit la randul sau detalii despre regula pe care amandoi o respecta.

Blake Lively il tachineaza iar pe sotul sau, actorul Ryan Reynolds, cu un clip pe Instagram: „Prea sexy”

„Eu si Blake nu facem filme in acelasi timp. Daca ea face un film in Thailanda si eu fac un film in Vancouver, nu ne-am mai vedea niciodata. Actionam ca o echipa, iar asta functioneaza pentru noi”, a spus actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

„Copiii sunt cu noi, familia este impreuna si asta reprezinta acasa. Deci daca suntem in Spania sau in Utah sau in New York, atat timp cat suntem impreuna, suntem acasa”, a continuat starul canadian.

Regula adoptata pare sa functioneze pentru cei doi actori, care au patru copii impreuna. Ei vorbesc adesea despre viata lor de familie cu mult umor.

8 obiceiuri zilnice pe care Blake Lively le respecta pentru un corp sanatos si suplu: „Nu sar niciodata peste micul dejun”

Ryan, care a mai fost casatorit cu Scarlett Johansson din 2008 pana in 2011, a declarat ca familia se descurca bine dupa nasterea celui de-al patrulea copil si a glumit spunand ca toata casa este „o gradina zoologica”, dar in acelasi timp a adaugat ca el si sotia lui nu ar fi facut patru copii daca nu ar fi iubit rolul de parinti.

Foto: depositphotos.com